|
Шакира има македонско потекло |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе деца читајте и не ме нервирајте
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be i na angelina jolie majka i e frazcuzinka so makedonsko poteklo
|
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman be ne tropajte vaka od prilika,procitajte go prviot post posle komentirajte. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..дајте бе луѓе..приземјете се..достате со тие илузии..од каде Шакира,..во Македонија?!?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ни јас...иронично кажано е |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam so tebe
|
|
barmomk1
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge mislam dkea nema potreba od otvaranje vakva tema....
MIslam izvinete na izra, no sakira ja zabole za Makedonija... a kamoli za nesto poveke... sto si trosite zaludno vreme na nesto sto ne znam... nema nikakva polza... kon ovaa drzava.... Изменето од barmomk1 - 25.Март.2008 во 22:36 |
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum cul pa deka NAOMI KEMPBEL imala makedonska krv.i toa edna desetina.nekoja pra pra pra baba i se ...... so nekoj crnec ,taka,barem mislam deka bilo.a i si lici zenskata,ne e da ne lici!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gleam slicnost..megu niv iskreno
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се чудите кога Елена ја споредувале со Шакира...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kako moze ne mi e jasno,u taa emisijata na Zivkica so bese na sitel pred nekoe vreme imase snimki od Sakira koga bese da ja promovira taa novata kola..i nasive bea tamu i direktno ja prasaa dali imas ti nekakva vrska so Makedonija?? Ona rece deka bi sakala da ima nekava vrska so zemjata na Aleksandar,no deka za zal nema nikava povrzanost..a na stranava pa drugo pisuva..na koj da mu veruvas..
|
|
ganeto1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lewlwel nie naseto nezaeme da go cuvame ...tose go izgubivme sega pa odma za ovaaa nekoja prcla@!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ,shto?,...mozebi dedo i ili baba i od togashna makedonija,.koga stapnal na tloto vo amerika..ja opnal nekoj domorodec,...pred stotina godini,...i shto sega?!,...da napravime ushte eden ,..praznik,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka ako barame u sekoe kjose makedocinja ke najdeme milion
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |