![]() |
|
МВР и Гордана Јанкуловска |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Зошто вистината секогаш има две лица
![]() Алфите тепале Роми во БитолаНад 200 Роми од битолската населба Баир денеска жестоко протестираа пред општинската зграда и пред битолска полиција. Тие се жалат дека патрола од полициската единица Алфи околу пладне со голема брзина се движела по баирските сокаци и за малку ќе настрадало едно дете. Откако тие изреагирале, полицајците излегле од возилото и започнале да ги тепаат мажи и жени и деца, а потоа пристигнале уште две полициски патроли и ќотек добиле околу 40 Роми. „Од продавница одам, мава со клоци, со тупаници мава, не влечка за коса. Пиштоли... што сме ние?“, вели Мирет Ахметова. „Зема со пиштолот ја удри назад сестра ми. А мене ми го впери пиштолот и ми вика ако мрднеш, ќе те легнам. Јас му викам пукај бе, пукај“, вели Един Велиоски.
Во битолската полиција велат дека Ромите ги спречиле Алфите во акција за приведување дилер на дрога и со помош на дополнителни полициски сили и предупредувачки истрели толпата ја растуриле, а повредени се четири полицајци. „Откако полициските службеници не успеаја да ја разбие толпата којашто се нафрли на нив, дури помогнати од една интервентна група, при што четворица од полицајците беа и повредени, преземени беа соодветни мерки на предупредување по што, а по пристигнувањето на втората група за интервенција, толпата се растргна“, изјави Ѓоко Стрезовски, портпарол на СВР Битола. Бидејќи се приведени и задржани на сослушување пет лица, Ромите продолжија со протестите. Во меѓувреме, полицијата по неуспешната пладневна акција, се уште трага по баирскиот дилер на дрога кој е во бегство. |
||||
![]() |
||||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|||
Коњи ќе купувале-па малку ли има коњи во МВР па уште да пиркупуваат?
![]() |
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Па негде прочитав дека демантираа - немале да купуваат коњи.
![]() |
||||
![]() |
||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|||
ABE NE GO NAPAGAJTE DZABE DEVOJCETO, USTE LI NE VI E JASNO DEKA TAA E SAMO MARIONETA VO NECII RACE I DEKA NEKOJ PREKU NEA SAMO SI IGRA "VISA POLITIKA"
|
||||
![]() |
||||
|||
lele odma so napadi na premierot
![]() Zboruvame za akcija koja mozebi i vo toa vreme bila dobra. Konji za paradi... e sega shto nemame paradi ![]() |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Глупости.
Уште коњи им фалат на кризава. А богами, на некои полицајци-каубојци добро би им “стоеле“ коњите, плус со шерифска значка... |
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
da go stavime fRCKO da ja podopravi rabotava
|
||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||||
![]() |
||||
mohikanec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
|||
pocna da pagja rejtingot na vlasta i odma spektakularni apsenja vo Veles.samo djabe gi oslobodija dilerite odma zatoa sto tie ja finansiraat ovaa vlast.150000evra dadoa dilerite na prethodnite izbori za aktuelnata vlast.
|
||||
![]() |
||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||
ne i stasuvaat 300 -te avtomobili " na usluga na lizing" pa sega i konji...
|
||||
![]() |
||||
|||
Dali nekoi raboti se povtoruvaat i so toa se dokazuva deka imalo potreba od niv. Se sekjavam na vremeto konjite na MVR bea krsteni frcko 1, Frcko2...
![]() По Фрчко, и Јанкуловска ќе купува коњи |
||||
![]() |
||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||
ne sme e da gi fati...povrzani se so nekogo gore
![]() |
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
![]() |
||||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|||
mvr i goca
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||
ke vidime koga ke dojde denot D!
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
mvr gi pocna podgotovkite .. nebare na olimpiski igri kje nastapuva
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |