![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
што има да се раскажува, земи тоа библијата и читај. таму пишува македонци! не пишува бугари или срби или албанци. дури не пишува ни грци. коринтјани ги викаат! значи? што не ти е јасно?
дали постојат македонци, тоа ли? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
le_amateur ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
Не разбрах, ще ми раскажеш ли или няма?
Ако искаш на английски да те питам?
|
|
Make love not war.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
aman be tatar...pisi na makedonski na makedonski forum!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
le_amateur ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
Имам едно елементарно въпросче, гледам тука всички сте корифеи на историята.
Я ми раскажете сбито и ясно с дати,цифри, държавни символи и пр. Македонската история-цялата, от преди Христа до сега.
Ето така: от година "Х" до година "у" -станало еди какво си..
И ако може да си кажете Царете.
Благодаря.
Че гледам нещо много откъслечно спорите само с фрагменти.
|
|
Make love not war.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |