![]() |
|
Дечко од клас |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cccc, alal da vi e, gi apravivte site decki od vasite klasovi glupi, i ruzni, pa dobro majkumu kako e mozno se najubavite od vasite klasovi da idat tuka na forumov . . .
![]() Sramota ste
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
јас не се осеќам вака али потполно и од искуство се сложувам
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
![]() |
||
![]() |
||
teddy bear ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi dani
![]() ![]() |
||
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
jas osmo sum takada uste malku ke gi potrpam
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
И кај мене се такви... ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Vo mojot klas nemase decki....taka da.....
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
H H HM...................M..................
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Јас не сум имала пошо не сум имала убави машки ни во основно, ни
сега..... Али у основно имав другарка што имаше дечко од ист клас.
Добро им идеше ама раснаа, онака, за ништо посебно, им здосади
ваљда.... А ден денес се добри другари.... Значи јас мислам дека може
да имаш врска со некој од клас али нема долго да трае. А после, откако
ќе раскинете, зависи од вас дали ќе останете другари или не....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Iskreno mene ne mi precat tie vrski, megutoa licno jas za sebe mozam da kazam deka ne bi se vpustila vo vrska so decko od mojot klas. Mislam deka malce e neprijatna situacijata da bideme vo ist klas.
|
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
do sega ne sum bila vo vrska so nekoe momce od mojot klas, ama zosto da ne ? ama eve ke si zboram od moja gledna tocka ako jas sum vo vrska so nekoj od mojot klas dobrata strana e sto postojano ke sme zaedno, pa zaedno ke ucime, ke si pomagame , ke se zabavuvame za vreme na odmorot ama losata strana e sto mnogu sum ljubomorna, pa ako go fatam so nekoja zenska ke go macam cela godina u smisol ke mu pravam ljubomorni sceni i ke se obidam da go zasramam pred cel klas i taka lele ama sum losa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
Зошто да не? Јас сум ЗА дечко од клас, посебно зашто го очекувам денот кога две прекрасни личности од мојот клас повторно ќе се спојат...а ќе биде набрзо, знам
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
za kogo kako , jas si imav ubaj spomeni , a tek za maturskata so se desavase , tri curi me rastrgnaja , me soblekoja na sred sala Изменето од hektor - 31.Јули.2006 во 08:32 |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |