IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко од клас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко од клас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака Обратен редослед
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Статус: Офлајн
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:11
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by Emus Emus напиша:

vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam

И кај мене се такви... LOL Среќа сега у трета мењам клас, па ќе видиме Tongue

cccc, alal da vi e, gi apravivte site decki od vasite klasovi glupi, i ruzni, pa dobro majkumu kako e mozno se najubavite od vasite klasovi da idat tuka na forumov . . . LOL
Sramota ste
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 13:09
Originally posted by teddy bear teddy bear напиша:

Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongue) i od iskustvo vikam-NE za decko od klas...Slusajte ne deca nas stariteLOL

јас не се осеќам вака али потполно и од искуство се сложувамLOLLOLWink
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 02:26
LOL
Кон врв
teddy bear Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teddy bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 00:43
Bev so tip od klas dodeka bev u sredno(uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongue) i od iskustvo vikam-NE za decko od klas...Slusajte ne deca nas stariteLOL
"Kids, you tried your best and failed miserably. The lesson here is never try" - Homer Simpson
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:37
jas osmo sum takada uste malku ke gi potrpam
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:02
Originally posted by Emus Emus напиша:

vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam

И кај мене се такви... LOL Среќа сега у трета мењам клас, па ќе видиме Tongue
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 12:50
Vo mojot klas nemase decki....taka da.....
Veni Vidi Vici
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 09:30
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 16:45
Originally posted by ivana_zi ivana_zi напиша:

Зошто да не? Јас сум ЗА дечко од клас, посебно зашто го очекувам денот кога две прекрасни личности од мојот клас повторно ќе се спојат...а ќе биде набрзо, знам
H H HM...................M..................LOLLOLBig%20smileWink
kuliraj
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 14:26
Јас не сум имала пошо не сум имала убави машки ни во основно, ни сега..... Али у основно имав другарка што имаше дечко од ист клас. Добро им идеше ама раснаа, онака, за ништо посебно, им здосади ваљда.... А ден денес се добри другари.... Значи јас мислам дека може да имаш врска со некој од клас али нема долго да трае. А после, откако ќе раскинете, зависи од вас дали ќе останете другари или не....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 11:48
 Iskreno mene ne mi precat tie vrski, megutoa licno jas za sebe mozam da kazam deka ne bi se vpustila vo vrska so decko od mojot klas. Mislam deka malce e neprijatna situacijata da bideme vo ist klas.
   DIJANA
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 10:23
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

vrska so nekoj od klas-da ili ne?

do sega ne sum bila vo vrska so nekoe momce od mojot klas, ama zosto da ne ?

ama eve ke si zboram od moja gledna tocka

ako jas sum vo vrska so nekoj od mojot klas dobrata strana e sto postojano ke sme zaedno, pa zaedno ke ucime, ke si pomagame , ke se zabavuvame za vreme na odmorot

ama losata strana e sto mnogu sum ljubomorna, pa ako go fatam so nekoja zenska ke go macam cela godina  u smisol ke mu pravam ljubomorni sceni  i ke se obidam da go zasramam pred cel klas i taka

lele ama sum losa LOLLOLLOL
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 03:22
Зошто да не? Јас сум ЗА дечко од клас, посебно зашто го очекувам денот кога две прекрасни личности од мојот клас повторно ќе се спојат...а ќе биде набрзо, знам
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 08:31

za kogo kako , jas si imav ubaj spomeni , a tek za maturskata so se desavase , tri curi me  rastrgnaja , me soblekoja na sred sala

Изменето од hektor - 31.Јули.2006 во 08:32
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.