|
Мистериите ма Македонија |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама кажи да ли се чуствуваше гордо додека ги читаше страниците јас да |
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki i jas ja poglednav sotijata isvarno mi e mnogu milo sto nekoj se setil i na nas. Odnosno nasite ubavini da im gi dolovi na site od celiot svet. No vo sekoj slucaj jas pak ke recam se dodeka nie samite ne staneme svesni za ona sto go imame i ne go cenime toa nikoj nemoze da ni pomogne vo afirmacija na nasata zemja.
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
веќе го имав ставено линкот али нема везе
Изменето од angelwings - 11.Јули.2006 во 11:55 |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и јас ја видов вчера оваа страна. И Паско Кузман познатиот македонски археолог е вклучен во овој проект на Richard Bangs познатиот истражувач. Има многу интересни содржини и доста видео материјали. Погледнете и самите и уверете се.
http://adventures.yahoo.com/b/adventures/adventures7228;_ylt=AgQGgy3ye.c05J2_eNBc2ZXCW8sF;_ylu=X3oDMTBjYXJwOTB2BHNlYwNyYmEtaG9tZQ-- А најинтересно е тоа што Richard Bangs својата сторија за Македонија ја започнува со следните зборови: "Where was the most powerful place on earth? Richard Bangs say's it was Macedonia |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чичко Ричард направил прекрасна сторија за нашата земја и историја и убаво појаснил кој е кој, а коментарите? на грците е ќе пукнат од мака конечно некој им ја плесна вистината во очи.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова мора да го видите
http://adventures.yahoo.com/macedonia;_ylt=AmCTIE8gNfzDVBoFo4rQ5qvCW8sF;_ylu=X3oDMTBjYXJwOTB2BHNlYwNyYmEtaG9tZQ-- Изменето од angelwings - 11.Јули.2006 во 11:30 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |