|
Струга |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Streuga sum sekoe leto obavezno bar po eden mesec.
Imam stan.Taka 20 godini. Ovie posledni dve odev na Izgrev i na Biser plazata,mi se dopadna-zalicuva na evropsko. Nemozam da davam komentari za gradot,go osekam kako roden-ke bidam pristrasna. |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako struga nema druga,a i da imat so ce ti je
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Stoke
Нов член Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da ja zapeeme pa ke vidis!!!!!!!!
samo kazi koga i kade
|
|
Stoke
Нов член Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au!!!!!!!
|
|
Stoke
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patkari THE BEST
|
|
STRUGA
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka ,taka ''Drim tece srede Struga... kaj da odis Struga pak ke se vratis'' !! Taka bese neli.
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako Struga nema druga taka li bese? ??????
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Struga seushte e pred Ohrid za mene
|
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubedlivo najubav grad vo mkd. Ohrid mojt voda da mu nosit !!!
|
|
STRUGA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке дојдам мила ке дојдам... аааааааааа иде денот.. уф уф уф тоа ке биде радост..
|
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
stella
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
struga ja sakam mnogu i narodot e ok , problem e toa sto ima mnogu albanci
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |