|
На море во Бугарија |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
што да кажам освен дека никогаш повеќе .......... поради она што го нарекуваат “ море “ ....... не поради бугарките ......... било да се црни или блондинки .......
|
|||||||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
1. очито е дека не си била често во школо, а покраj школо!
2. барем сум се потрудила да го научам македонскиот...и ако и да не можам да се пофалам со книжевен македонски, то барем пишувам на кирилица! и сето тоа оти го почтувам форумов...за разлика од тебе---македонката. 3. веке го направив 4.никогаш нема да напишам правилно подобен ник како твоjот---одраз на твоите карактерни особини---очигледно е. 5. се сложуваме за едно: некои никови никогаш не ги и читам, освен ако не се се бутнале во тема коjато не им одговара. така да биди почастена дека вчера и денес си направив воопшто труда и ти дадов малку од вниманието си. Бугариjа си е туристичка атракциjа веке повеке од сто години, та еден по- малку или повеке...нема да и се испразни джепот... Изменето од pagane - 10.Март.2010 во 14:08 |
|||||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Mila Pagane (jas za razlika od tebe znam da ti go napisam nickot),
nekoi NICKOVI ne zasluzuvaat odgovor...ova e posleden pat sto ti odgovaram zatoa sto nesakam da lecam tugi kompleksi
1.Ocigledno ne go delime istoto mislenje za POTEKLOTO na Bugarite
Nesakam da prodolzam da komentiram na taa tema , no za mene tie ne se od ista rasa so mojata!
2.Te molam koga pisuvas postovi, pisuvaj na literaturno makedonski jazik, zatoa sto ova e makedonski forum i vo upotreba e makedonskiot jazik!
3.Mozes slobodno da se PLACES kaj koj bilo administrator ili moderator, i mene voopsto ne mi e vazno dali ke bidam banirana ili ne, i dali toa ke bide na podolgo ili na pokratko vreme... mozebi TEBE TOA TI E VAZNO... mene NE!
A, dokolku nemozes da izlezes na kraj so mene.. ne ni pocnuvaj... zatoa sto jas svoite bitki gi vodam sama, i NE PLACAM naokolu
4. Kako i da e.. milo mi e sto barem vo edno se slozivme... BUGARIJA IMA PROBLEM!!!!
|
|||||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Првом, драга мимикририла или се уште не не знам...ке искоментирам само за вероисповестта и боjата: ако не ти текнало досега или на школото не те научиле ---бугарите имаат истата боjа ко твоjата/ или ти имаш друга???/ или ако не си православна ---91 по сто од бугарите се! коментар на п.с.: по втор пат си дозволуваш да ме комчентираш ко личност?!?...па знаеме ли се од некаде ма мимикриа?? или си ти некоj стар член со ново руво? ако се потрети подобен случаj лично ке се обратам кон соодветниот модератор или направо каj админ за твоето баниране за подолго време. И не мисли ако сум бугарка, дека нема да ме земат под внимание. Оти имам истите права ко тебе. Но никогаш не злоупотребувам!!! п.с. очито погодив каj бил проблемот на Бугариjа |
|||||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
jas so pripadnici na druga nacionalnost, drzava, veroispovest, boja..... NE SE PLETKAM!
P.S. nemoj da sudis spored svoite iskustva.. ne se site ko tebe
|
|||||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
да не е...некоj бугарин да те разочарал, а? |
|||||||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
bev ednas.....i ne ni pomisluvam da odam! nikogas poveke!
|
|||||||
|
|||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
..vo dve tri temi citam koj e zadovolen koj ne od turistickite destinacii na posocenite zemji.
za da si pomine nekoj-a ubavo nekade,ne e potrebno samo ubavinata na predelot- mestoto tuku i ocekuvanjata ,zelbata no i karakterot na lugeto...
znaci i na najubavata destinacija iljadnici luge da bile i da imaat pofalbi,ako na nekoj ne mu e d"n,dzabe mu e se...
vakov pesok ,takva zabava,kamen ...karpi..ladna voda....meduzi..zjabi...SVASHTA.
..a zamislete si ,kako si pominuvaat EVROPJANITE SO NASIOT SELSKI TURIZAM,koga vo centarot na Skopje,lutaat besni kucinja i ima komarci kako vrapcinja...!toa za niv verojatno e avantura..dozivuvanje kako i javanjeto na magarinja i sugavi konji po planinite..nasi makedonski....!sto da kazat tie..verojatno se falat ili pak impresiite gi skrivaat za ....
|
|||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Знам едно место каде има све тоа што сакаш да го има на едно море.И местото се вика Охридско езеро.Таму водата ние грч ладна.Нема камани по плажот.И степените ни су 40-45 ,а около 20-25Чекаj само да си узмем пешкиp, и ке одиме дваjца да се истушиpаме Изменето од емил - 20.Август.2009 во 11:34 |
|||||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Другар мој одеше 4 лета по ред во Бугарија на море и секогаш кога се враќаше го прашував: Се бањаше? Одговор:Од 10 дена дали 3-4 пати можеше да се бања. Ако ти е за журка секоја вечер, супер е ама за пливање и бањање не е идеално. Никогаш не сум била ниту би одела. Ни порано кога беше ефтино ниеднаш не ми текнало да одам таму. А сега Како не сум заинтересирана за журки немам мотив да се упатам во тој правец. За мене пресудно за море за одмор е сино,топло, бистро,чисто море, со фино средена околина, плажи, палми,историски локалитети и модерен јавен превоз.
|
|||||||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||||||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
И сега до кога ќе се цитирате еден со друг,со трет и така натамо.
Прекинете со ова,не се чита ни кој што рекол ни кој што кажал. |
|||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
И да не имаше толку ефтини понуди од агенциите за Грција и Турција сите ќе беа ,,паркирани,, во бг исто како пред 5 години...туку ај нека има ефтини понуди да се прошетаме насекаде и да се уверуваме овде едни на други каде е подобро пс.извини за иронијата во претходниот пост ама уште ми е смешно тоа за медузите и брановите |
|||||||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||||||
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |