![]() |
|
Што ке се пофалите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 39> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja da ja pofalam snegulka...deka ic ne e gostoprimliva i deka nekje kafe da vari
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
bas mi e milo sto ste se zapoznale
![]() btw mislam deka treba da se zapoznaam so edno dete ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
I jas gi zapoznav Acelera i Evangelos
![]() |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
го запознав goor и девојка му
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
да се пофалам дека си купив мајчка и ташна
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Да се пофалам дека ми отиде шансата
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
супер си поминав на одмор
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
se zacleniv vo AVON
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
имам многу да се фалам....
![]() но ке издвојам дека добив еден куп богатства и мој приватен остров ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
утре ќе си ја видам мамичка
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Е да, и тоа да се пофалам ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Се мував со еден преубав тип и напраив 9000 поста
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa da se pofalam deka si pominav preubavo na odmor,najubav odmor do sega mi bese
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
така е збунет, видиш како знаеш ти
![]() ке пробаме ли пак ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |