![]() |
|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poraka od edniot na drugiot telefon,moze
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...само на писмено. без доказ,ништо. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
so sebe .....molceskum
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
so sebe
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
so kogo
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Ајде бе! Ајде бе отварај!...Абе ајде, бе, ајде...ајдееее... оххх... е џабе е сега да отвараш
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ima i iznerviran ako wc-to e zafateno |
|
![]() |
|
i si cuvstva vikas
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa ima nestrpliv i pospokoen so krstoslovka vo race
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Често можеш лесно да претпоставиш според изразот на лицето, колку време ќе се задржи во ВЦ
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не ги потиснувам емоциите.. и кога ми е страв да ги изразам ги изразувам. Еднаш се живее, немам намера да се гушам со страв, сакам да пуштам надвор се што ме скокотка во срцево
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Зошто да се зборува за нешто што треба да се чувствува?
Да почувствувате и да почувствуваат ... дури тогаш може да се каже дека се вистински ....... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Ја све си кажувам
![]() ![]() ![]() Е сега ми носело повеќе проблеми во врската, сум пробал да не искажувам, не ми иде, ме гуши и ме јаде. Па си реков, подобро да си бидеш отворен и таков каков што си, па ако се најде некоја ок, ако не - па ок ![]() Ама во секој случај отворено си искажувам и нежности и сексуални чувства, но и негативни особини, конкретно си кажувам што ми пречи, зошто ми пречи ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |