![]() |
|
Колку често одите на шопинг? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ептен ретко,.....да не речам со сила одам
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
УФ ЧЕСТО, МЕ ОПУШТА ЕПТЕН
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() кога имаш пари |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Skoro sekoj den...
ama samo vo shema na razgleduvanje... ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
еднаш месечно...од секоја плата по нешто мора
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Odam ama ne mn.cesto..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Kako prvo da kazam soping ne e nas zbor,a na pazaruvanje odam sekoja sabota
|
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Idam sekoja sabota ali ne kupuvam naednas mn raboti po 1-2 nekat se desava niso da ne kupam i sum mnogu down a pa nekat sum so puni race i sum mn happy
![]() Nemozam bez shopping ednostavno si zdosaduvam sama na sebe si ako ne si kupam neso novo. Da bi mozela bi odela sekoj den ednostavno sum zavisna |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
retko, smrt mi e toa...
samo imam mana, koga ke vidam tasni i cevli
![]() inace koga moram, koga mi treba neto togas... baraj, gledaj, soblakaj oblakaj, drug broj cenelo necinelo....
vaka 2-3 pati godisno ke si iznakupuvam se sto mi treba i raaet sum
Изменето од seka - 15.Јуни.2008 во 21:56 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne kupuvam veke nishto
![]() polni mi se shifonjerite samo rabota mi sozdavaat stvarite koi nekogash gi kupuvam i nepotrebno |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne pametam koga bev posleden pat
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Секогаш кога ми е уз пат..ретко кога поаѓам само ради тоа...затоа испаѓа дека секоја недела уствари купувам по нешто...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
NEDELAVA NE SUM BILA ALI OVAA STO POCNUVA KOGA KE SE PUSTAM VO POHOD NEZNAM KOJ KE ME ZAPRE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ODAM KOGA E VREMETO OBLACNO-ZATOA STO TAKA SE RASPOLOZUVAM
ISTO TAKA ODAM PRED DA IDAM NA ISPIT-DA SE RELAKSIRAM
NEKOGAS IDAM I KOGA KE GO OTVORAM PLAKAROT I SFAKJAM DEKA NESTO NEDOSTIGA..............
TOA BI ZNACELO EPTEN,EPTEN CESTO
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |