|
Дали се добри дискотекиве во Македонија |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Kojgode
Нов член Регистриран: 04.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe luge ne e do diskotekite samo i do lugeto, koga ke ima nekoja pogolema zurka site se tamu samo za da gi vidat i da gi zboraat potoa niz grad,a nikoj ne posol da si omini ubavo.koga ke bidat lugeto kako so treba nema da praeme muabet dal icinat diskotekite ili ne zosto druga ke e atmosverata
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A bil li si u Stip u ICE? Pa da komentiras...
|
|
Just love
|
|
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ajde ne se zalete kolku tolku dobro,ima atmosvera i mesto za stiskavac glavata gore,samo napred i predajte se na iskusenijata.
|
|
A.Z.
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj be namali font be upm oci mi izvadi............
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали се добри дискотекиве во Македонија
uzas
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука мислам дека изборот може да се скрати само на скопје,оти у другите градови па и нема некои подобри дискотеки ,ако у опште има такви.а у скопје не е за жалење.има за секој по нешто.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека се ок особено за наши стандарди
|
|
maca
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pod nova zeleznicka ke bide i kolku sto znam na 31 se otvara
|
|
maca
luv ya!!! |
|
maca
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sk.pa i nema nesto asalno ama vo drugive gradovi stvarno znaat za zurki.diskotekite im se top.
|
|
maca
luv ya!!! |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nekoj da mi kaze nesto potocno za novono Coloseum od 4 mil. eura.. kade, koga?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto znam za Bitola mozam da kazam deka e super, mozi i podobro no dobro e , toa sto se poskapi diskoteklite e problem, isto kako vo skopje e, 120 den za edna pijacka mislam deka e mnogu.
Za vo drugite gradovi mozam da kazam deka isto taka ima super diskoteki, no seuste nasite diskoteki ne se dovolno dobri kako stranskite, mozebi problemot e toa sto ne znaeme kako da se zabavuvame |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, super e, a mnoogu e poevtino od Skopje, vlez ne se ni plaka, ama prosecnata plata vo Sr e pomala od taa vo Sk. Toa e.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa najdobrite nokni klubovi spored mene se u sr..
Mislam najcool se i cenite se za site dostapni,od skopskite na primer se 3 pati poevtini,a sepak se po cool,na primer da go zememe selekt.Epten e jako a sepak e evtino,Isto taka tuka se i Active,Unicorn,Galaksija,Club 19,M&M,Maf Maf,Milenium,Stars i mnogu drugi.. Smetajte go ova kako sakate ama za mene taka e.. |
|
|
|
mocart
Нов член Регистриран: 27.Декември.2006 Локација: Bosnia Hercegovina Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
diskotekite vo mkd a posebno vo sk se super! em se zurkas em cotek jades kaj go ima toa za 150 den samo kaj nas. a vie vikate ne e ulozeno sram da vi e...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |