![]() |
|
Најубав град во Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Автор | |||
SlavicaT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SKOPJE
|
|||
![]() |
|||
Мигаре Тактика ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
||
|
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
valandovo, ako sum od prilep
|
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
не сум локален патриот али на Битола никој не му е равен
![]() ![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
ooooooooooooooo mnogo lesen vapros.Ohrid estestveno
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() јас никогаш не пишав дека скопје е најубав град во нашава земја и ако го обожавам, и тоа е она што ми смета кога другите пишуваат за своите градови јас сум свесен за недостатоците и добрите страни на мојот град, ама не кажувам дека е најубав град во македонија бидејќи знам дека не постои таков, а причините за тоа мислам дека ги имам наведено работите кои ги набројуваш за струмица (а и другите членови кои ги величат своите градови) се оние кои прават ти да бидеш задоволна од својот град, односно да го сакаш, но исто то не го прави и убав, а сите набројани работи ги има и во други градови во Македонија, вклучувајќи го и Скопје ![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
патем имам една замерка за струмичани, претерани локал патриоти се, со исклучоци ![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
добро, добро се предавам!
![]() ![]() |
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
||
и пак не си ми јасен ![]() шо има врска инфраструктурата на градот и природните богатства со жителите ![]() |
|||
![]() |
|||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
па, да ги иселиме тогаш струмичаните од таму , штом би бил поубав без нив.
![]() |
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
||
за градот збориме,не за неговите жители ![]() PS:Не сум локал патриот Изменето од Milaa - 01.Јуни.2009 во 19:17 |
|||
![]() |
|||
||
да, од што им е толку убав, струмичаниве сакаат и уште поубав да им изгледа.
Расте бројот на наркозависници во Струмица |
|||
|
|||
![]() |
|||
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
мислиш? ![]() ![]() |
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
![]() |
|||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
||
Охрид. Не живеам таму,ама редовно го посетувам. Го обожавам.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |