IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Каде сакате да патувате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде сакате да патувате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 41>
Автор
Порака Обратен редослед
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2012 во 17:03
Си купив весло...многу љубам да веслам хи, хи...

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2012 во 13:44
Da si kupis gumeni ribarski cizmi...

Site ulici se poplaveni

Изменето од Marko Polo 1 - 05.Февруари.2012 во 13:45
Incredible Blue
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2012 во 13:38
sledna destinacija.....  naskoro среќа

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2012 во 12:53
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Pak mi se odi vo Erusalim..ednas sakav da odam ,nisto ne ispadna, sega pak mi se odi
sakash pak da odish kaj shto ...ne si bila  nikogash?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2012 во 20:08
Во последно време имам се поголема желба да ја посетам Холандија, па се надевам ќе ми се укаже некогаш прилика голема насмевка
Инаку би сакала некогаш да отидам и по на север во Данска, Шведска, Норвешкамечтаење
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 23:59
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Pak mi se odi vo Erusalim..ednas sakav da odam ,nisto ne ispadna, sega pak mi se odi

Kupi si 5-16 para obuvki, daleku e pesh da odis do tamu...

pored koli, avtobusi, avioni... kje odela... ccc...
Incredible Blue
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 23:18
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2011 во 18:05
ili vamu:

http://www.youtube.com/watch?v=da3OccOoAWY&feature=grec_index

..ama ova mi lichi kako za,...''kukavici''!голема насмевка

Изменето од brza - 26.Ноември.2011 во 18:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2011 во 17:33
eve ,..vamu sakam da odam:....bukvalno,..mislam!да

Изменето од brza - 26.Ноември.2011 во 17:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2011 во 00:39
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Ako sakate..................................................

ne be,..ма ајде.ich ne sakam !

...ke si se drzam jas do....matka-ta!да

...kakov grand ,..kakov skywalk te spopal?!изненадување

ма ајде
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 23:45
Ako sakate instantno da otidete vo samadi, togash otidete do Grand Canyon
Toa ne se opishuva so zborovi, nitu mozhe da se prikazhe na fotografii... treba lichno da se vidi.

Prviot pogled na nego kje vi go sopre umot kako shto nema toa da go napravi nitu edna meditacija.

Instantno !

I nema nikogash da go zaboravite.

Ako sakate da ja videite gradinata kade stho se igral Bog dodeka razmisluval kako da go kreira Svetov , togash pojdete tamu... tamu kje ja vidite i Mesechinata i Mars i Adot i Rajot i sekoja Bozhja ili chovekova mechta.

Изменето од Messenger - 18.Ноември.2011 во 23:48
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Alex1970 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alex1970 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 16:38
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

Turcija

Во Турција сум бил на неколку места:Истамбул,Измир и Анкара и не би згрешила доколку би се прошетала до Турција
Кон врв
Alex1970 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Октомври.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alex1970 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 16:30
Originally posted by Renatax Renatax напиша:

Имајќи во предвид дека кај нас традицијата се одржува на стаклени нозе,јасно е дека токму тоа  е твојот прв и најсилен впечаток покрај убавините што си ги видел.Што да кажам...блазе си ти и.....и .....и  мислам дека нема да чекам до утре,ќе кажам сега каде сакам да одам на следно патување....Во Малезијаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Нема да зажалиш
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 16:29
Имајќи во предвид дека кај нас традицијата се одржува на стаклени нозе,јасно е дека токму тоа  е твојот прв и најсилен впечаток покрај убавините што си ги видел.

Што да кажам...блазе си ти и.....и .....и  мислам дека нема да чекам до утре,ќе кажам сега каде сакам да одам на следно патување....

Во Малезијаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.