IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парче облека/накит од кое не се двоите?..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парче облека/накит од кое не се двоите?..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака Обратен редослед
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 18:46

И јас имам еден камен - од десниот бубрег.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 18:45
Eden mnogu vreden kamen koj ne e moden dodatok,
no,ne se delam od nego.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 18:38
имам едно розово шалче,... си го носам одамна,... и дома имам уште милион други шала,... ама од тоа не можам да се одделам... голема%20насмевкатрепкањетрепкање а исто имам и едно прстенче,... од бело злато и многу си го сакам,... така да го немам извадено едно 3години..... трепкање
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:49
јас сум врзана за еден прстентрепкање
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:02
Pa brojanicata na raka definitivno nikogas ne ja vadam..
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 15:30
nemam,mn.sum dinamicna vo tie raboti
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 12:21
imam nekoi omileni raboti, ama neshto bez shto ne mozham, NE!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 12:19
nemam
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 11:51
hmmm... pa si imam i ako nee ni nakit ni obleka ... si "nosam" na desnata raka edna luzna od bebe... i so kef si ja "nosam" golema pomoz mi e ... kako sto e poznato zenite ( barem kaj mene e taka ) imaat poroblemi da razlikuvaat kade e levo a kade e desno... jas toj poroblem si go nemam... koga ke mi rece nekoj desno... gledam na rakata... desno znaci luzna na rakata levo bez luzna GOOOLEMA pomos mi e...

Изменето од seka - 04.Февруари.2008 во 11:51
Кон врв
Dzemko Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzemko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 11:14
Da be i ja imam nesto sto go nosam celo vreme i retko se odvojuvam od nego.Ne od sto e kujznae kolku skapo ili ubavo nego ete taka od tolku nosenje se naviknav na niv a i baska toa mi e semejno nasledstvo,pradedo mi pocna da gi nosi, pa dedo mi i eve sega na mene dojde red da gi nosam.Tolku mnogu sum privrzan za ovoj predmet sto ne pamtam koga posleden pat go soblekov;a za perenje da ne praime muabet.Me cudi samo od sto materijal se napraeni,tolku gi utepavme od nosenje ,a uste ni konec ne se otparal;ziva misterija.
Da sme zivi i zdravi, pa ponataka ako dae Gospod na vnucite ke mi bide merak da im gi predadam u nasledstvo.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 23:59
ДА,МОЈАТА ЗЛАТНА ТРОЈКА....ГОРНАТА,ЗА ДОЛНАТА НЕМАМ ПАРИ!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 10:53
Едни црни фармерки што на мајками толку и здосадија што без да ме праша зеде и ги фрли. А колку ги сакавплачење
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 09:52
Originally posted by I am a bitch I am a bitch напиша:

Имате ли парче облека/накит од кое не можете да се одвоите? И кое е тоа? Или можеби немате? Јас искрено немам такво нешто само што секогаш си го носам мојот саат на рака.

nemam ama bas nisto!
predmetite ni sluzat nam,a ne nie nim!
(po potreba vo odredena prilika zemas-ostavas.....голема%20насмевка)

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 00:43
Jas najvekhe od biserite ne mozham da se odvojam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.