![]() |
|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И јас имам еден камен - од десниот бубрег. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Eden mnogu vreden kamen koj ne e moden dodatok,
no,ne se delam od nego. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
имам едно розово шалче,... си го носам одамна,... и дома имам уште милион други шала,... ама од тоа не можам да се одделам...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
јас сум врзана за еден прстен
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Pa brojanicata na raka definitivno nikogas ne ja vadam..
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
nemam,mn.sum dinamicna vo tie raboti
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
imam nekoi omileni raboti, ama neshto bez shto ne mozham, NE!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
nemam
![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
hmmm... pa si imam
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од seka - 04.Февруари.2008 во 11:51 |
|
![]() |
|
Dzemko ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Da be i ja imam nesto sto go nosam celo vreme i retko se odvojuvam od nego.Ne od sto e kujznae kolku skapo ili ubavo nego ete taka od tolku nosenje se naviknav na niv a i baska toa mi e semejno nasledstvo,pradedo mi pocna da gi nosi, pa dedo mi i eve sega na mene dojde red da gi nosam.Tolku mnogu sum privrzan za ovoj predmet sto ne pamtam koga posleden pat go soblekov;a za perenje da ne praime muabet.Me cudi samo od sto materijal se napraeni,tolku gi utepavme od nosenje ,a uste ni konec ne se otparal;ziva misterija.
Da sme zivi i zdravi, pa ponataka ako dae Gospod na vnucite ke mi bide merak da im gi predadam u nasledstvo. ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ДА,МОЈАТА ЗЛАТНА ТРОЈКА....ГОРНАТА,ЗА ДОЛНАТА НЕМАМ ПАРИ!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Едни црни фармерки што на мајками толку и здосадија што без да ме праша зеде и ги фрли. А колку ги сакав
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
nemam ama bas nisto!
predmetite ni sluzat nam,a ne nie nim!
(po potreba vo odredena prilika zemas-ostavas.....
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Jas najvekhe od biserite ne mozham da se odvojam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |