|
Дали купувате оригинали? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde sto kupuvam se e orginal, ama imam mnoguu i pirat. Kvalitetot ne e ist, ama pesnite se tie
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu letovo se iznatorshiv na originalna muzika, ali merakot mi se naprai epten! :D!
Изменето од Maro - 15.Октомври.2007 во 22:37 |
|
rock_lady
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам само три оригинали два од Led Zeppelin и еден од HIM
|
|
WITH ROCK TILL THE END
|
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spustame kapi za piratite neli...megutoa mozam da kazam deka sepak mnogu albumi zasluzuvaat da se imaat na originali. BOZILAK od Tose he he he...
|
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas...se gordeam sto sum pirat
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sto se spremiv da go kupam noviot album na Foltin(im se poklonuvam do zemja)i bese rasprodaden.A za gospodata od string forces mozam da kazam deka se na mnogu dobar pat.....
|
|
people are strange
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas gi sakam site albumi od pink floyd - originali da si gi imam
aj neka ne se site ama...wish you were here....i dark side of the moon... strashna rabota....nikade gi nemat ko kje imam jas pari |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo alal da im e na string forces albumov im e mnogu mnogu mnogu dobar |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si kupiv pred dva dena
najnoviot album od string forces - Silkway |
|
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со купувањето на оригинали даваме поддршка на македонските бендови. Така да, ова лето најверојатно ќе купам од Point Blanc, Jason, Superhix... и можеби уште некој бенд што ми е океј, ако издаде ново ЦД. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинали строго само од македонски бендови, колку-толку да се даде поддршка. За странсково, па и некако не ми се двојат пари, све додека можам да си режам Mp3-ки.
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a orginali kupuvam od zeleno pazarce na kameni most po ulicni orginalni prodavaci
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mnogu im e ripnata cenata
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинал, досега мислам дека имам купено само неколку компилации и овие што се 100 или помалку денари.
Поскап оригинал имам само: PMG Kolektiv-REZONATOR. Ама после го ископираф за 2-3 другар/другарки, така да пак пиратски акт иам направено. Додуша, тие никогаш не би дале 300 денари за ЦД што ќе го свртат само 2-3 пати у плеер. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |