|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тања Атанасовска....и нејзината емисија.....Бумбар..на Сител....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Имало и нешто...наше....што им се допаѓа на луѓево...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па понекогаш и јас ... ... Најискрено таа ми е најинтересна емисија од нашиве ... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... jas i ja precituvam... |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да, да ... Горан Величковски и Зевзекманија... ШАМПИОН е човекот.... Секогаш ја гледам емисијата... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobar izbor... moram da priznam... covekot e grom... a emisijata molnja... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горан Величковски.....со неговата...Зевзекманија......
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e!!! Samo MTV nekogas imale vistinski spikeri na vesti a ne kako ovie denes kako Biljana Sekulovska, Latas, Lupevska ili pak taa bumbarkata so e,..... I denes najdobri spikeri se dvete misici sto od MTV prebegaa vo A1 ama toa e toa, jbg pari se vo prasanje, sega vo MTV ima eden kadar......... za greota se tie od 'zabavniot' del na televizijata
|
|
guinevere
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оливера Трајковска и Горан Величковски беа и останаа најголеми позитивци (се сеќавате на „Без Наслов, Но Со ПовоД“?).
Во суштина, сите што излегоа од МРТВ си ја вршат работата коректно, правилно и без скандали. Продуктите на медиумите како Сител, А1, Канал5 и сл. се за никаде! |
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роберт Поповски
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suzana Turundzieva....глупа тапа и да не набројувам досега најдобри од медиумите беа марко и нина
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeee... Pa ova ti e cel "Fokus"... Gi obozavam... Edvaj cekam da ja zavrsat taa web-stranata-vo izrabotka... Najmnogu mi falat statiite na Mirka, gi citav po patot od trafikata do doma..
Mi falat i kolumnite na Trendo...
I prekrasnite bisercinja od emisii na negovata sopruga Zorica Crnosija...
I nacinot na intervjuiranje na gostite (nastrana nejzinata pristrasnost, ponekogas) na Olivera Trajkovska...
Uf... Kolku mnogu raboti mi falele, ne sum bila ni svesna...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a shto mu fali na Jordan Vitanov... iako poretko e vo mediumi...poveke vo teatar... iiiiiiiiii ama sme se koshkale ...vo ista klupa sedevme cela vtora... samo me moleshe da mu redam zenski od drugiot klas...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕНКО ВЕЛИНОВ....јак...моќен...глас што ...грми.... |
|
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |