![]() |
|
Зона Замфирова или Американска пита? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...O.K.....NE TE ZAKA4AM VI6E...
...AIIIIII...OVA NA SKOPSKI TI GO REKOV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..NE MI ZAMERUVAJ VO PETOK SUM POSEBNO RASPOLOZEN... |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Ako davas postovi dadi...a za oceni me ocenile odamna...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
|
......ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОВДЕ БЕЛЕГ...НЕМАМ ЗБОР...ЧИСТА ПЕТКА...ЗАСЛУЖЕНА...БРАВО..... |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
aj da ne pravime komparacii, fala za info-to....inaku Pop Cira i Pop Spira mi e najomilenata serija na svetot, sum se gazela od smeenje, kolku sto se sekavam so Gjorgje Balashevich beshe
![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Stefan Sremac ja napisal Ivkova slava 1895,a Zone Zamfirsko 1898...dodusa i nasite prvi drami se 1903(megutoa ova ne se prvite srpski drami)..a romanot Pop Cira i pop Spira go napisal 1898...nasiot prv roman e napisan posle 2 Sv.Vojna 1952...pa sega koj kogo kopiral... |
||
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
ауууу
![]() |
||
![]() |
||
|
Mnogu pred" lence kumanovce" e napisana "ZONE ZAMFIRSKO">>>>>>KOGA nie sme imale uste crkovna literatura i obidi za nekakov mak.dijalekt |
||
|
||
![]() |
||
interist_99 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
dvata se super
|
||
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Zona Zamfirova.
Americka Pita e teska glupost |
||
![]() |
||
Стеве ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
дефинитивно АМЕРИКАНСКА ПИТА а не некој глуп српски филм
![]() |
||
![]() |
||
Chevall ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Svaka cast za sporedbata - next time - Sampionite na Sutka Vs Titanic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bazo ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
|
ama sporedba :))))))))))
|
||
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
||
![]() |
||
leonard ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
ZONA ZAMFIROVA E NISTO ZA AMERIKANSKA PITA!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Србите ја направиле Бегалка или Ленче Кумановче покомерцијална нели да биде лесна комедија за да се преслика како филм,незнам дали ја имате гледано Бегалка или Ленче Кумановче но таму Комедијата и Трагедијата е реалниот живот на таа девојка која вистински ги проживеала случувањата.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |