|
Кој е Сашо Мијалков?! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зошто де? Можеби дека е државен функционер, на чело на една од најзначајните ем стратешки институции? Изгледа има што да се каже за Сашо и неговите (непријавени) бизниси, ако се во право новинариве: „Шпионот“ земјопоседник |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UCENIK VO GIMNAZIJA J.B.T...GENERACIJA 1982-1986...
SOUCENIK,NE MI TEKNUE DALI SEDEA U ISTA KLUPA, SO BORJAN JOVANOVSKI I ... DEKA GO DRZI POLA SKOPJE,BEZ ''AMIN''NA GRUEVSKI...GO DRZI... STO MU E PRV BRATUCED...MU E..AMA,NE MU E SEEDNO... ALI..JEBI GA...EDINA RABOTA SO MU JA ZAMERAM NA GRUEVSKI ....GRUEVSKI GARANT NEMA DA MI ODGOVORI ZASTO TOLKU DOZVOLUVA NARODOT DA SIRI AFERI ZA NEGO ZASO KOLATERALNA STETA E I ON...DZABE SVE SO PRAIS AKO IMAS KAMENCE U KONDURA,ILI IZVADI GO OD KONDURA ILI OPOZICIJAVA PA KE TI SE SMEAAT DEKA ODIS NAKRIVO... Изменето од evangeline - 10.Мај.2014 во 23:53 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |