![]() |
|
ПРЕД ДА УМРАМ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ма не мораш толко да се трyдиш драга. аз своето си го реков. а вие си зборете за тоа колко пари требат да си на чисто со себе и равносметката да ти е под црта и точка.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Поентата е што темата е ѕид на кој што секој кој сака да напише неговите животни желби кои сака да ги исполни пред да умре .
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
само не контам що е поентата на линкот що си го ставила.
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
да биде уште поедноставно за разбирање што ми беше поентата ![]() Изменето од BIBI_G_3 - 05.Октомври.2013 во 20:33 |
|
![]() |
|
е сега темата ептен е едноставна
![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
за желбата со делфините и со падобранот и не треба којзнае колку...ама затоа пак за онаа што ми е,животната за Непал... е тука ми шкрипи под нозете
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Треба да заштедиш доволно пари за да си платиш за овие неколку задоволства кои сакаш да ги преживиш пред да умреш . Тоа е поентата на твојте желби . Затоа здраво работа и штедење и баране на добра оферта во соответните сајтови .
|
|
![]() |
|
работам емиле,работам... го чекам само моментот да ги реализирам,ама не брзам...имам цел еден живот пред мене
![]() |
|
![]() |
|
работиш ли на тие опции или чекаш среќата да ти упали ?
|
|
![]() |
|
п.с. ич не ти личи ова заднево що го напиша.
|
|
![]() |
|
прочитав се що треба да прочитам. тоа е едино що аз можам да кажам по темава. се поклопи со тоа що е рекол Джошyа. мене треба мир. да сам во рамнотежа. не сакам да пливам со делфини..не сакам да направам скок од Всемирот ...не сакам големи работи. сакам внатрешен мир. тоа е.
|
|
![]() |
|
значи,да....што би направил секој од нас во текот на животот оти е свестен каде е смртен... и не, јас немам никакви очекувања освен едно-очекував дека секој еден има барем една (еве ќе речам моментално невозможна) желба која што би сакал да ја доживее кога-тогаш... Никаква посебна филозофија не треба,не треба ни да се одговара ако не се сака...а можеби ако ја ставев темава во разно ќе беше поедноставно??? |
|
![]() |
|
грамотна сам доволно да можам да те прочитам и да те сфатим. затоа и реков- таман по темава е кажаното. сега ако сакаш особно секо еден од нас да ти каже що би направил во текот на животот оти е свестен каде е смртен... би те советвала да немаш очекиваниа големи. малцина се тие що знаат що точно сакат да се догоди во животот им па пред смртта да
би рекле- задоволен сам од себе. но тоа що аз реков е дека поентата е не точно що ами точно како ке се осекаш од тоа що си направил или избирал во животот. поентата е мир одвнатре. и тогаш се си е на местово. се разбравме сега ![]() |
|
![]() |
|
пагане, кај прочита дека ви го оспорувам ставот и размислувањето или пак дека не се согласувам? толку ли сум нејасна во излагањето или пак не се разбираме?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |