|
Агресивно ми е |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
guns'n f*kin' roses |
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми беше од оваа сцена,ама во средношколските денови Now you listen to me,i'll only say once,we are not sick men.......eat....this time you are eating paper,the next time it gonna be glass ! |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе пробам вака, ако не ми мине, ќе праам вака,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
их,па тука имало блади тема...шо не кажувате ...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали може црвена точка да ставам на темата оти ке биде малце блади па да знаат лугето со слаби нерви дека темава е опасна за нивната внатрешна хармониа
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едни бруслеешко ми е
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да им ставиш скалповите овде
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е агресивно-агресивна сум
Зошто? Оти ми го расипаа денот а одмор!!!! На кого? Охохооооо на колкумина море |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас немам маани бе |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
адреналиново ми е
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti gi bara doblestite...da ne recham ...manite..... za da znae dali si agresiven dovolno da te isprovocira
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |