|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <12345 55> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега си ги терав стандардните фонтови во фотошоп.Денес
некои нови симнав и маани ми излегоа.Имено при користење на кириличен фонт не ми ги вади буквите "ж"и"ч" а големите ги вади.Да не некој имал вакво искуство и одговор |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема проблем, за то сме тука :) Се најубо :) |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооооо,.... фала многу
уф, почнав да кинам живци,... ама навреме го видов ова пред да отворам нов акаунт фала многу уште еднаш.... баш таа страна не ми ја отвораше |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти директен линк кај шо треба да го напишиш емаил-от, па да ти пуштат линк за нов пасс. Види дали ќе свршиш работа па кажи.
https://login.skype.com/account/password-reset-request |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е некој софтверски проблем, ама не знаев каде да напишам на друго место
проблемов е во тоа што јас си го заборавив пасвордот на скајп... и фино лепо отидов на Forgot your password? е сега, кога стасувам на страната,... избирам опции траблшутинг,... па акаунт и ,,ајв форготен мај пасворд,,... работата е што кога кликнувам на тоа дека ,, ја знам е-маил адресата,, ( адресата користена за ,,сајнинг ап,, на скајп ),... не ми отвора хелп или сапорт центар,.... туку ме носи на некој нивни блог, и повторно сето тоа одново треба да го правам.... што е работава |
|
ne znam
Нов член Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj ima nesto zadaci da mi dade za nizi matrici funkcii
fala |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска си прашав и со мојава графичка не би требало да имам такви проблеми... Еве и линк каде го има решението за мојов проблем.А гледам дека има и одлична подршка за целиот софтвер
И фала уште еднаш Изменето од Орка - 07.Декември.2010 во 00:50 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед дека веќе имав проблем по однос на графичката(слаба ми е).
Поточно не ми ја подржуваше Modern Warfare 2. Фала на насочувањето Pavaroti |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако паѓа само фотошопот не е страшно ќе си најдеш добар плагин. Но ако се руши цел оперативен систем тоа е до графичката, јас го имав тој проблем на нов компјутер. Баш ме заинтригира со плагинов утреќе го пробам на работа Изменето од Pavaroti - 05.Декември.2010 во 22:51 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На swif.t-от му направив uninstal.И немав чепкано до сега 3D.
При обид да текст во Advanced 3D му дадам 3D филтер -3D -New shape from layer -Ring Се случи истото што се случуваше и се swif.t...си падна фотошопот Но со оглед дека ми е од торент може и си има некоја мана,како и коњот од прикаските што не сакал на дрво да се качи Што значи многу си во право дека не е до swif.t-от...фала Flix |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека не би требало да има некоја врска |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не има некој врска зашто при активирање на swif.t 3D ps паѓа целиот фотошоп
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во Device manager можеш да видиш дали е во ред цд-ром сеа не со некое големо објаснување ке има знак извичник (!) , ако користиш Windows 7 Troubleshooting ке ти помогне дали имаш некој хардверски проблем и слично и истиот да го реши
|
|
andonstoj
Нов член Регистриран: 17.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCNO E DEKA NE ZNAM!
SAM PRVITE CEKORI VO TOJ PRAVEC GI NAPRAVIV KOGA GO RESTARTIRAV KOMPJUTEROT ODEJKI PO KNIGATA VNIMATELNO KAKO STO PISUVA,IAKO DOSTA POJMOVI KOJ GI STRETNAV NE IM GO ZNAEV ZNACENJETO NO SE DRZEV STRIKTNO DO KNIGATA. USPEAV DA GO IZBRISAM I NA KRAJ DA GO PRIFATI PRVOTO CD NO VTOROTO NE GO PRIFAKA ZA DA DO KRAJ SE INSTALIRA. FORMATIRAN DEKA MOZEBI E,VERUVAM DEKA E.NO A AKO CEDE ROMOT NEE DOBAR KOJ SE POKAZATELI DEKA NEE DOBAR CD ROMOT? TOJ CITASE CEDINJA I KOPIRASE NORMALNO,EDINO STO BESE NENORMALNO BESE TOA STO REAGIRASE KAKO DA IMA VIRUS I NEKOJ RABOTI NA SVOJA RAKA GI RABOTESE,PA ZATOA MI REKOA DA GO RESTARTIRAM STO I GO NAPRAVIV? VO SEKOJ SLUCAJ BLAGODARAM NA ODVOENOTO VREME OKOLU MOJATA PROBLEMATIKA! |
|
Внеси реплика | страница <12345 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |