|
Ниче |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas isto nemam cueno e za nego no bi sakala da procitam nekoe negovo delo.Znae li nekoj da mi preporaca nekoja negova kniga, no na angliski zosto ovde vo UK nema sansa da majdam kniga na makedonski.
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни го знам, ни го познавам ни го почитувам, и немам намера да го читам, уште тоа ми фали со такви тешки филозофии да се замарам
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niche e prekrasen pisatel retko koj umee da mu ja razbere mislata kako i filozofijata. Jas licno go obozavam mnogu i pocituvam.
|
|
|
|
levijatan
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me interesira, dali nekoj na forumov go ima chitano Niche i shto misli za nego. Lichno mislam deka e genijalen retorichar, taka shto i slabostite vo negovata filozofija cesto se zaboravaat zaradi negovata umeshnost so zborovite.
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 20:30 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |