![]() |
|
Катарина Ивановска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Катарина Ивановска го разубавува новиот каталог на „Peter Hahn“, кој ја најавува топлата сезона. 25-годишната манекенка презентира облека во ведри бои како тиркизна, жолта и циклама и со цветни дезени. Модерните парчиња се дел од колекциите пролет/лето 2014 на германската компанија „Peter Hahn“, но и на брендовите „Apanage“, „Betty Barclay“ и „Gerry Weber“. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ФОТО: Облините на Катарина Ивановска ѕиркаат од секси бикини!Нашата најпозната манекенка Катарина Ивановска се погордо „гази“ во светот на модата. Откако минатата година ја видовме во некои фото-едиторијали за Victoria’s Secret и H&M, оваа година таа изгледа доста поегзотично и многу позаводливо на фотките за новиот каталог на „Pain de Sucre“. Pain de Sucre е познат францускиот моден бренд за костими за капење и лесна облека кој постои од 1895 година. За оваа модна куќа во последните неколку децении позираа голем број на светски познати модели. Нашата Катарина ја покажува како прво, насловно лице кога се влегува на веб-страницата на францускиот бренд. Како што можете да забележите на фотографиите, Ивановска позирала во монокини, едноделни костими за капење, бикини и лесна облека за на плажа.
Making Of Collection maillots de bain Pain de Sucre 2014 version courte fromPain de sucre on Vimeo. |
|
|
|
![]() |
|
Катарина Ивановска позираше за модните каталози на „Banana Republic“. На фотографиите македонската манекенка носи кежуал облека од американскиот бренд кој привлекува голем број клиенти уште од 1978 година. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25-годишната бринета има импресивно резиме. По деветгодишно присуство на модната сцена, таа може да се пофали со бројни едиторијали за списанија како Vogue Италија, Vogue Шпанија, Vogue Русија, Elle и Vanity Fair, а има остварено и блиска соработка со брендови како Valentino, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Roberto Cavalli и Gucci. Минатата година Катарина ги покажа и своите актерски способности во филмот „Трето полувреме“. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Катарина Ивановска презентира дел од есенските и зимските комбинации на Peter Hahn. За германската компанија, 25-годишната Македонка позираше во слоевити модни комбинации, кои вклучуваат топли јакни, сакоа, џемпери и елеци, дамски наметки, женствени цветни кошули и модерни марами. Застапени се карираниот дезен и светлата розова боја кои се меѓу најголемите трендови на новата сезона. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ова не е прва соработка на Катарина со Peter Hahn, таа беше дел и од пролетниот каталог на компанијата. |
|
|
|
![]() |
|
ФОТО: Катарина Ивановска за ShopbopКатарина Ивановска позираше за онлајн продавницата за брендирана облека Shopbop. Успешната На фотографиите привлечната Македонка носи облека од светски познати брендови како alice + olivia, Monrow, Parker и So Low, костими за капење од Milly, Splendid, Thayer, Zinke и Kushcush и долна облека од Calvin Klein, Elle Macpherson Intimates и Stella McCartney. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Нова фотосесија на македонската дива Катарина Погледнете ги најновите фотографии на нашата прекрасна Катарина Ивановска кои се снимени за најновата зимска колекција 2012-2013 за производителот на долна облека Yamamay Lingerie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Што да кажам за неа..........уф
![]() па погоре со таласиве каква е медена леле леле |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Да, да широкоградна е, нема замерка...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Aureus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Некој нарко бос, фенси цури сакаат алфа мажјаци.
Инаку, оваа Катенце воопшто не ми е привлечна, ниту женствена, фаца ми нема некоја занимлива, некој интересен склоп на црти. Само пофалба, меѓу ретките манекенки со гради. Је-је Македонијо! |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
А кој е овј пекинезер уствари?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Катарина изгледа го ќари бившиот на Каролинчето ...
Ама ич не си личат, смешно ми е кога машкото е пониско од женското ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Катарина Ивановска во каталогот за долна облека на " Nordstrom "
Катарина Ивановска го краси априлскиот каталог за долна облека на престижниот ланец на продавници „Nordstrom“. Убавата манекенка и актерка позира заедно со згоден партнер во секси и забавна долна облека од брендови како Calvin Klein, DKNY, Michael Kors, Hanky Panky и Panache. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Популарната 23-годишна Македонка постојано го збогатува своето и така големо портфолио, соработувајќи со видни модни куќи и брендови, а ние со огромна љубопитност очекуваме да го видиме секој нејзин нареден проект. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |