![]() |
|
Толкувања на соништа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Леле ме запрепасти! ![]() Па девојката го сонувала сонот еден ден пред да направи абортус.... ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
|
Nenadejna poseta , raspravii , neiskreni prijateli vo familijata , nemir
![]() |
||
![]() |
||
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
|
Pecenje, toa znaci sudbinata e vo tvoi race
![]() ako gledas zena kako pece , ke dobies prinova , a ako maz pece nesto
togas toa znaci , ozboruvanje , no ako gledas na son pecivo, mozebi
i ke imas pokana za nekoja proslava , da ja izvadese ispecena picata ..
definitivno ke znacese deka ti doagaat mnogu podobri vreminja
![]() Kafeto oznacuva deka mectaes za ljubovni nastani
da pies kafe oznacuva da vnimavas sto zboris za site okolu tebe ,
ako varis kafe - harmonija vo semejstvoto
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Ne, ne... baknezi u moe ime nikako... samo licno em personalno. |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
_samovila_ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
sonuvav kako gotvam,celo vreme nekoj mi smeta, me poprecuva...doaga soprugot i me prashuva sto ima za jadenje, taman da mu go donesam jadenjeto mi se isturi
jas se iznervirav i sakav odnovo da gotvam, a toj ne mi dozvoli. |
||
![]() |
||
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
|
Освен ова може да означи и дека девојката ќе има бројно потомоство. Прашај ја да не е трудна? ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Што сонував јас синоќа :
прво сонував дека немам кафе и бев многу лут на тоа.И потоа се смирив и одлучив да си правам пица.Си направив пица и токму да ја пикнам да се пече ја испуштив и она падна со кашкавалот надолу.И појдоб да барам лопата да ја дигнам од земјата за да ја обратам.И пак се налутив ....и така се разбудив .
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() Проблем ли е тоа? И ќе ја ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
pa, renata, pozdravi ja drugarka ti i od mene togas...
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Molam molam renatax
pozdravi ja drugarka ti i kazi i neka gi obozava voskite
no samo na son
![]() |
||
![]() |
||
|
Благодарам Клара,веќе и го прочитав твојот пост на другарка ми,ти се заблагодарува и таа што ја смири и вика дека ќе почне да ги обожава вошките. ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Soprugot ti imal nekakvi problemi...
ti si bila stavena pred golema zadaca , koja sto uspesno si ja zavrsila
zatoa veke ne go sonuvas toj son
![]() |
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Koga se omazhiv chestopati sonuvav kako soprugot mi ischeznal a jas go baram li baram, obichno na telefon ama nikako da go zavrtam toa brojot, nikako ![]() ![]() Ama, eve sega (shukjur), vekje ne go sonuvam toj son ![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
|
Voska znaci vo osnova dobivka
ako vidite voski na drug toa znaci uspeh, ako gi ubivate voskite - pari
mnogu golemi voski - blagosostojba
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |