|
Бугарската пропаганда го достигна дното |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во смислата на крив макарон
|
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дај просвети ме, што значи КРИВИ на бугарски? |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто ти потребна на тебе права краставица ?
|
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
овде криви во македонска или во българска смисла си ги рекол? |
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Доказ за тоа е дека и последниов сојуз на кој Бугарија му се приклучи е пред распаѓање. Мислам на ЕУ. Во кој и да е сојуз да се зачленат, останатите земји членки неможат ништо друго да очекуваат сем да ги бие малер. Со Бугарин да садиш краставици, сите знаат, ќе излезат криви! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ahaaa demek ne e vistinska negacia
jasno fala |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Човеков дака да кажи дека таа бугарска негација нема реална основа, дека е без вистинска подлога, дека само претендира дека е фактоидна негација. Измислена, конструирана, кобајаги, лажна...
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=76FDA395B6E3E342BAF967B4D29C02EE
Денеска Филе прати порака на три земји - на нашата, дека треба да се фокусира на суштината, на Грција дека немаат веќе разбирање за спорењето на идентитетските прашања и како најново на Бугарија - која во најпогрешен момент одбра да ја имитира грчката политика. Дали бугарската квази негација на зборот „македонски“ ја прели чашата не е јасно, но очигледно Брисел решил да пресече откако се намножија кандидатите за блокирање на нашата држава, вклучувајќи и некои во Македонија. "квази негазиjа" незнам што значи Изменето од d4 b3 - 05.Септември.2012 во 13:22 |
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa nie poradi ova gi menuvaame be, oti znaeme deka nema da e dolgo |
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ic da ne se sekiras, Schatz... Drustvata vo koi se Bugarija i Grcija, ne traat dolgo...
|
|||
Incredible Blue
|
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пред извесно време бев во Бг и на радио слушам вест во која ја спомнуваат Македонија...појачувам да чујам што имаат да кажат нашиве соседи за нас.
Темата беше за влезот на Мк во ЕУ и НАТО и проблемот што го имаме со Грција...си викам ништо ново, па оваа тема е секојдневно во нашите медиуми. Но се разбира разговорот што го водеше новинарката со некој си нивни политичар не остана само на тоа. Господинот многу јасно кажа дека Мк и да го реши прашањето за името со Грција, потоа ќе се соочи со нов проблем, кој ќе и биде пречка на патот до ЕУ. Како прва причина ги наведе Албанците, а како втора Бугарите во Мк. Значи Бугарија ќе бара да се признаат Бугарите како малцинство во Мк, а тие се убедени дека нивниот број е голем, не знам точно која бројка ја спомна, но се си мислам дека рече 500 000. Значи и да застанеме на глава, ние никогаш нема да влеземе во ЕУ. |
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е! На балканов се некој има потреба да докаже кој е прв, кој е почист, чив бил Александар, чив бич Ченто, чив бил внукот на комшијата од трети кат .... Тотално непотребно.... |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сите се резилат со нивниот по*ран национализам, ама никако да го сфатат тоа
нешто тотално непотребно во денешната политика, балканските земји општо, вклучувајќи ја и нашата, само си докажуваат колку се заостанати во поглед на национален ментален склоп... |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и тука ли ние достигнуваме дното или вие се резилите ?
Изменето од емил - 03.Март.2012 во 17:33 |
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |