IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - КУФЕРОТ...лелеееееее
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КУФЕРОТ...лелеееееее

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 02:27

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

bravo  za mama tato i bato

bato actualy ne prajt niso,ama za vo idnina morat da go angaziram

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 23:37
ako ne e mama ke trgnam samo so oblekata za patuvanje.taa i tato ke mi go sredet,ke mi go odneset na avtobuska,ke go stavat vo avtobus,uste da dojdat so mene i kraj
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 23:33
BRATCE stalno mi e mal (mislev na kuferot)
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 20:58
слушај, а ако многу се брзаш, може и да го забораиш
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 20:05
хехеххе....да,да КУФЕРОТ...јадниот стално ни ги трпи нервозите пред патување,клоците одозгоре кога сакаме да ни носи све што си спакувавме...и така даље...

кога го спремате куферот вие...на последниот момент или на раат така еден/два дена унапред....и дали куферот стварно е секој пат МАЛ??????????????????????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.