|
Ми треба совет! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema "ILI"... toa e. |
|
Incredible Blue
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili pa saka da go prelaze deka i e prv
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sho, Fear, na LP?
Na malata i zdosadilo samo stiskanje, a na seksacov ne mu teknue... E, sega go izvestila na fin nacin, da ne se luti. |
|
Incredible Blue
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam a da ne se nasmeam ..... i toa glasno ....
Prasanje do aFtorot na temava ... kolku godini imate bre deca?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pojma neam od kade krvta be brat da ne si i go butnal ti nesakaajki a da ne ti pravi ona filmovi hmhmhm aj ako sakas da znaes na sto mislam pisi mi lp
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
seksacot
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka...jas i devojkamii ideme 6 skoro 7 meseci..kako so pominuvase vremetooo se opustafmee i se zblizuvafme pa taka dojdofme do stepen da se soblekuvame golii i da pravime stiskanje...drkanje...drapanjee...i sekako :P toa go pravefme do vcera...skoro 2 do 3 pati u nedelata...vcera...go pravevme sekojdnevniot "obrok" i kako sto jas lezef na grb ona sednaa vrz mene i so mojov stojko pocna da se cesa napreddd na golooo kaj p**kata...pomina so pomina..koga si otide doma..mi se javi i mi kaza deka na gakiteee naslaa zoltaa ligava tecnost...izmesana so krvvv..prilicno dosta....dobienoo i zavrsii pred nekoe vreme..e sea neznaeme od sto e ..i se plasii ona...sovet sot moze da e ? nevina e ...a vaka ova..;/ se plasiio mn ona
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |