IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што мразите, а што обожавате кај спротивниот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мразите, а што обожавате кај спротивниот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 00:12
Како што рече фолцика - не сакам да е повисока од мене . Бидејќи женско повисоко од 180 сантима ми делува бизарно.
Несакам лигави , егоцентрични (да не речам кучки) .
Сакам кога има свој начин на живот , во тоа не спаѓа само облекувањето и музиката која ја слуша , туку важно е и да има фин став . Т.Е. да е самосвесна , а во исто време и либерална... среќа
И најважно несакам хипокрити т.е. лицимери т.е. да не ги носи ветрот.Доста ми е што сам сум таков...рамнодушност
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 23:13
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

...А пошто сум си метро и 170 пожелно е да е и таа тука негде , а не „ стап за ореј чукајне плазење“ од метро 98голема%20насмевка и така...

Folki pobajagji ni izrasnal. Mashala, golem da rastes...
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 22:56
Го обожувам тоа што се СПРОТИВЕН пол
Од горе наведеното произлегува дека ништо не мразам кај жените, бидејќи сите недостатоци што би ги забележал кај една жена (не надворешниот изглед) се составен дел на тој ,,спротивен пол,,(нешто што не можам да го разберам, но се во ПРИРОДАТА НА ЖЕНАТА)

Изменето од LiDivio - 30.Јуни.2010 во 23:03
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 19:50
Една цура....

муабет правевме онака што направила и до каде е со љубовниот живот во летото (пред некоја година ова) ми вика: Од ко се распуштивме... до сега.... 1... 2. 3... .4.....итн....   (си се преброја) со 11 мина бев.... (а тоа јули месец)

КОЛКУУУУУ????изненадувањезбунетост

Аман бре мајко му... што стори

Значи мразам така кога не можат да се пребројат

и исто така мразам кога цура нема женски ход или делува како билдер...

Знам дека сакам цура со крупни очи и да има бааарем малце „влакна на јазикот“ (читај преносно значење бе, не буквално )

А пошто сум си метро и 170 пожелно е да е и таа тука негде , а не „ стап за ореј чукајне плазење“ од метро 98голема%20насмевка

и така...

Изменето од volkswagen - 30.Јуни.2010 во 19:50
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 19:35
Бујрум, дадете мислење на темава.

Јас мразам кога дечкото нема никаков вкус за музика, се облака како да одел на најлоша турбофолк забава и дигал раце на Аца Лукас, намќор, флегматичен, досаден, и така натаму, а обожавам кога знае како да изненади и да погоди момент за било што, да знае да ме насмее и расположи и да... да има убави раце. Скромно.

Има уште, ама ќе допишам после.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.