![]() |
|
Што мразите, а што обожавате кај спротивниот пол? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Како што рече фолцика - не сакам да е повисока од мене . Бидејќи женско повисоко од 180 сантима ми делува бизарно.
Несакам лигави , егоцентрични (да не речам кучки) . Сакам кога има свој начин на живот , во тоа не спаѓа само облекувањето и музиката која ја слуша , туку важно е и да има фин став . Т.Е. да е самосвесна , а во исто време и либерална... ![]() И најважно несакам хипокрити т.е. лицимери т.е. да не ги носи ветрот.Доста ми е што сам сум таков... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Го обожувам тоа што се СПРОТИВЕН пол
![]() Од горе наведеното произлегува дека ништо не мразам кај жените, бидејќи сите недостатоци што би ги забележал кај една жена (не надворешниот изглед) се составен дел на тој ,,спротивен пол,,(нешто што не можам да го разберам, но се во ПРИРОДАТА НА ЖЕНАТА) ![]() Изменето од LiDivio - 30.Јуни.2010 во 23:03 |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Една цура....
муабет правевме онака што направила и до каде е со љубовниот живот во летото (пред некоја година ова) ми вика: Од ко се распуштивме... до сега.... 1... 2. 3... .4.....итн.... (си се преброја) со 11 мина бев.... (а тоа јули месец) КОЛКУУУУУ???? ![]() ![]() Аман бре мајко му... што стори Значи мразам така кога не можат да се пребројат и исто така мразам кога цура нема женски ход или делува како билдер... Знам дека сакам цура со крупни очи и да има бааарем малце „влакна на јазикот“ (читај преносно значење бе, не буквално ) А пошто сум си метро и 170 пожелно е да е и таа тука негде , а не „ стап за ореј чукајне ![]() ![]() и така... Изменето од volkswagen - 30.Јуни.2010 во 19:50 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Бујрум, дадете мислење на темава.
![]() Јас мразам кога дечкото нема никаков вкус за музика, се облака како да одел на најлоша турбофолк забава и дигал раце на Аца Лукас, намќор, флегматичен, досаден, и така натаму, а обожавам кога знае како да изненади и да погоди момент за било што, да знае да ме насмее и расположи и да... да има убави раце. Скромно. ![]() Има уште, ама ќе допишам после. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |