|
ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ во МК - генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <12345 36> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека изборите се извесни во однос кој ќе победи и им давам огромна предност на Иванов и ДПМНЕ.
Има едно чудно мислење кај симпатизерите на СДСМ кое го слушам деновиве и тоа од скоро сите.......Никој не збори дека за Парламентарните ќе победат,ама се доста сигурни дека Пендаровски победувал,на што следува прашање од мене -Што ако не победи Пендаровски? Одговорот им е,изборите биле фалсификат Чудно резонирање некое...ептен чудно Ако победи нашиот е све во ред,ако не изборите се фалсификат
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе и мене не ми се показател, ама ете ги, само за тоа зборуваат. Со секои нови избори се усовршуваат формулите за пресметка, аглите на снимање на митинзи, тајминзите... Едно време, на почетокот на плурализмот кај нас, можеби луѓето од чиста желба за нешто поинакво и за малку демократија, одеа по митинзи и се палеа на политички говори. Сега се' е извештачено и потплатено. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Митинзите според мене не се показател за тоа кој победува или губи на избори во толкав голем степен како што ги прикажуваат партиите.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цаци и Сарма ја спасуваат СтрумицаЗначи не може да поминат избори без вакви математички написи. Не може да поминат избори без пребројување митингаши (ај да не речам овци), па наддавање бројка на “своите“, па минусирање на противничките, па формули за единица митингаш на квадратен метар... А веќе и врапчињата на гранките знаат зошто одат тие луѓе по митинзи, како и од каде се' се макнат со автобуси, ко на ексК*рзија низ Македонија. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто многу млакава и досадна кампањата. Како папагали повторуваат се едно исто. Нема ни адреналин ни сочни изјави. Ќе почне да ми фали Бранко |
||
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za site ostanati
|
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
Изменето од svetosparki - 21.Април.2014 во 20:00 |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За кого?
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
Изменето од svetosparki - 21.Април.2014 во 20:00 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле колку е добра Ермира Мехмети на билборд.....
почнав да се премислувам во врска со тоа за кого ќе гласам.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj bi rekol a ?
komentar od nekoj si:
...imalo i ponekoj pmeten ottuka....niz beliot svet. Изменето од sikter - 26.Март.2014 во 23:53 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете нова предлог-химна и за ВМРО. А бе многу сме биле поетични, па и смислата за хумор не не напушта. Посебно во делот кај што вели: ...“ние сме среќна нација.“ Сугестија за нова химна на ВМРО-ДПМНЕ |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На мене не ми се случи ни првото ни второто |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денеска не одете во ниту една државна инситуција.
Или ќе пољубите врата, или и вас ќе ве земат за Охрид. Трето нема. |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |