![]() |
|
Најнепосакувани Музичари... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zosto pa ovoj?!!!!?!! |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
U2 - Bono Vox
|
![]() |
|
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
"со раздвоените заби..." ![]() |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Образовани дечки не се палат на Анелија, Пресwава (мислам дека им ги погодив имињата
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Не се вика искомплексирани . Се вика образовани . ![]() ![]() -Сите Дизни Срања... Гранд и Пинк Тв...бугарските пластични пеачки... ![]() Новиов бран на комерцијални рапери... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Cekaj..... Sakas da reces deka treba da odam do Amerika da gi zapoznaam prvo losite: Justin Bieber, Rihanna i drugite, pa potoa dobrite : Metallica, Dos Gringos, Nas, Noreaga, Marley Bros. i dr. i da si go preispitam moeto mislenje?! I jas baram kolec! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ќе биде ли некој толку фин да ми забоде колец во врат? ![]() тие се музи4ари и со самото тоа ја ги гледам само како такви пример. Шо демек, треба да ги запознаам, па тога6 да ре4ам дека се ло6и или добри? Ако е така, тога6 не би имала ни музи4ар кој би го слушала/сакала. Дај молим ти се. Ниеден од тука не е искомплесиран. ![]() мислааам ноу комент! П.С: Доста со тие четворки и шестки. ![]() |
|
|
![]() |
|
Mitac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Kolku ste bile vie iskompleksirani bre bre bre
Ovoj go nejkam ..ova ja nejkam...grozen bil vakov takov.Pa na vas ako ne vi se po kef ne slusaj...ama za da komentiras mora i da imas sve slusnato :)) ima luge koi gi slusaat Eve na pr...jas ve nejkam hahahahahaha iskompleksirani ste...lugeto gi cenite po izgled ..po pesna...a nikogas ne ste gi zapoznale Vo red e ako re4i nekoj ne mu ja slusam taa muzika ne e moj stil...togas vo red....ali da vregjas mislaaam no commentos Fala mnogu..se nadevam nema da mi zamerite...sto imam poinakvo mislenje od vas tuka :)) ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
кога почна, не ми сметаше, и онака не гњавеше многу, ама премногу се исфорсира, прави стално некои (да ми извинат нејзините фанови) глупави песнички, кои не знам зашто, сите ги слушаат, а тебе ти го тапат мозокот
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
миле китич (ако можи да се наречи музичар)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Немогу да је поднесем! ![]() |
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() а која музика ја слушаш |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |