|
Кога сте родени |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum uste po odamna |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odamna
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zs da racunam na digitron ko go znam na pamet
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka , taka samo vie racunajte...Ajd ziveli!!!
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje go ispijanite covekot so volku pivi...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно и вистинито Проверено
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ова точно излезе
Ај ако е така редот |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
придружи ни се
за чудо точно ми излезе...месец ден година... |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceka poleka ne morate da mi kazete,Voodoo Gonzo ce vi pogodi, samo malku trpenie...iiii normalno malku matematika...haha...
Samo ce vi treba digitron Ajde idi po digitronot.....se zezam go imas u windows...go najde...okiii... Spremni?? ok...odime... Zemi go brojot na mesecot vo koj si roden i pomnozi go so 4... Dodadi 13... Pomnozi so 25... Odzemi 200... Dodadi go brojot ns DENOT koga si roden... Pomnozi so 2.... Uste malku i gotovo, bez nervozi... Odzemi 40... OK, sega pomnozi so 50... Skoro gotovo... Dodaj gi zadnite dve cifri koga si roden... Iii posledno... Odzemi 10500... Sto dobi? ... pa normalno... TVOJOT RODENDEN!!! (vo format mm/dd/yy) Aj sega davaj pivo.... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |