|
Хелена Роза |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozda ima facebook a ja pojma nemam da go rabotam!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sharon Stone rece ednas koja ima vagina i pamet moze sve-Helena Roza e svetski tip, profesionalec!
Se gadam od nekoi od javnive licnosti koi se sponzorushi teski a glumat domakinki! Ovaa barem ne se folira! |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали е оваа нормална? Нека ја тргнат ни ја срами државата! Што ке речат пријателите на нејзината ќерка? Ребека треба да се срами од тоа што има ваква сестра! Ова беа најчестите реакции по настапот во полуфиналето на Хелена Роза во талент шоуто ЈАС ИМАМ ТАЛЕНТ. Таа го оствари тоа што го изјави дека со секој следен настап ке има се повеќе голотија, но се прашува ли Хелена дали е вкусно тоа што го направи, според нас она треба да се засрами и да си ја чукне малку главата, затоа што ако сака да е контроверзна тоа веќе е, не мора да се труди да стане уште повеќе затоа што нема друга личност во Македонија како неа...... Кога еден од жирито прокоментира дека би можела на овој начин да прави интервјуа со ѕвездите, таа без размислување одговори дека веќе го прави тоа! Во главно жирито не беше многу задоволно од тоа што го направи Хелена, тоа можеше да се види на нивните лица, а и прокоментираа дека виделе и подобар стриптиз! Со еден збор ја срамнија Хелена Роза. no comment Се надеваме дека во иднина ке се смири и нема да и текне другпат вака да се посрами себеси, а и нашата држава.Затоа што никој од нас не го интересира дали она се бакнува со женски или со машки,а со овој настап веќе не е интересна ни за оние кој ја замислуваа како изгледа без долна облека затоа што веќе видовме се, и покрај тоа што не го побаравме тоа од неа! Едно е сигурно, доколку фаци како Вики Ралева и Хелена Роза сакаа да
го убедат балканот дека Македонија е доста контроверзна земја успеаа во тоа,
покрај Боки 13 сега си имаме и други контроверзни фаци по кој ке не препознаваат како
такви на балканот........ така се шура низ нетот и медиумите за неа...... Изменето од bijonse1 - 22.Април.2010 во 22:37 |
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naslovna od 'vest' kade vika se prodavala za stenkanje ja uramiv!
Otkacena ! Carica e ! |
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo spot na 'Nulta pozitiv' bese hit...
Vo 'vest' bese...auuu! Ja obozavam! |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |