|
Ќе ве молам некој да ми го објасни ова |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма џабе и е и инжињер да е |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде сватете ја правата смисла на реченицата...
Типката сака да каже дека ти или таа е отровот...значи кој од вас е ситен?? обично се кажува тоа ако некого сакаш и знаеш дека е "опасен", или ако за некого сметаш дека е малечок, ама сепак "опасен"... Значи немаш причина за страв... уживај си... Насмеј се на пораката и врати и во твој стил.... Може ќе се развие некоја нова дискусија... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нели ти е најпаметно да се јавиш и од прва рака да си добие информации
Тука џабе не прашуваш, можеме само да нагаѓаме, но никако не можеме да знаеме што и се врти во главата... Затоа најдобро јави и се и прашај ја. |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
aleksandar11
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne od nejziniot broj e so kakva cel e porakata bidejki nemam konta pratena porakata ali nemozam da i se javam da ja prasamkt so nea 3 meseci i da i se javam znam deka nema da odgovori na povikot |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можи да е со скриен број |
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јави се на бројот од кај што ти ја пратила пораката
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sms porakata mi ja prati pred dva dena zatoa i jas se zacudiv po tolku vreme sto nemav kontakt so nea i naednas mi praka sms i sega me interesira so kakva cel e taa sms dobra ili losa |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno.....3 meseci nemash kontakt nikakov,a vchera si ja otvoril temava,isprovociran od nejzinata SMS.....
To mora da je ljubav
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm.... da mozev da i se javam nemam nikakov kontakt so nea veke 3 meseci a ne pa da i se javuvam |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zemi go telefonot i reshi ja zagatkata so nejzina pomosh
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poentata ne ja svtaiv bidejki site razlicni raboti kazuvaat,sekoj go sfaka razlicno najubavo nejze da ja prasam ama kako Изменето од aleksandar11 - 24.Јануари.2010 во 18:42 |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega kazi i deka ja sfati poentata.
|
||
|
||
aleksandar11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neka mi kaze direkno a ne vaka vo zaviena forma pa de se mislam jas sto e rabotata ;) |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti isprakja poraka vo zaviena forma....ti si ''otrovot'' za nea,si ja povredil na nekoj nachin
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |