|
Новогодишни ветувања |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAVNO MU SE IZVINUVAM NA MODERATOROT NRGMKD ZA PRETRPENITE NAVREDI OD MENE...
NA DRUGITE MOI DRAGI KOLEGI-SHKI FORUMDZHI IM JA CHESTITAM NOVATA GODINA.... ZBOGUM NA SITE BIJONSE1 Изменето од bijonse1 - 30.Декември.2009 во 12:48 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
време е сите да размислиме
време е.. а дали ќе размислиме тоа незнам се нај нај нај во 2010 Изменето од anakin - 30.Декември.2009 во 09:27 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ветувам дека ќе нервирам свекриви
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас меѓу другото си ветив
1.дека ќе почнам да вежбам и нешто поинтензивно (покрај редовна јога), 2. ќе се обидам да се воздржувам да не пламнувам брзо. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ветувам дека нема веќе да се карам со мајка ми
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vetuvam deka za ziva glava nema da go propushtam doruchekot |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ветувам...дека volkswagen и renatax ќе ги частам доручек после Нова Година...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka 2 dena pred Novata Godina pochna da si go realizirash vetuvanjeto |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка.....ВЕТУВАМ дека ќе ги нервирам вмровците во целата наредна година....
|
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па џе си ти бе владко
иначе ветувам дека ќе се растрчам малце фазла и уште на почетокот на годината ќе си фатам женска абе владо, чудна ти е титулата....металец да не стана? |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ветувам дека ќе ги поправам сите оценки
ветувам дека нема толку време да седам на компјутер ветувам дека сите што ми прават проблеми на школа ќе ги истепам... и толку сега за сега где си моја генерацијо |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бидејќи си го знам карактерот...не ветувам ништо....
|
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ветувам дека нема да одам на полагање
ветувам дека ќе се растрчам да најдам тапанар за во групата ветувам дека од ко ќе ја исфарбам колата ќе се откажам од препродавање и прекупување ветувам дека помалку ќе се расправам ветувам дека.... епа толку сега за сега |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |