IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Скандал! Како власта затвора ноќни клубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Скандал! Како власта затвора ноќни клубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
bimba Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bimba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:30
uf,kako me pogodi mene licno,posebno delot-Toj ke nema mir,toj ke bide postojano pod nas nadzor,dodeka ili nie ne go zatvorime ili sam ne se otkaze(mnogu kazni bez rezon).Kaj mene bese ova vtoroto i pred nekolku godini,ama toa e, togas nemase youtube tuku samo prijavi za ovlasteni lica koi koga ke napises izjava vo MVR ne ti odgovaraa od nadleznite sto ke bide prevzemeno so sluzbenoto lice koe napravilo precekoruvanje vo rabotenjeto.
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:12
Денес на и-меилот на Кирилица пристигна пораката со линк од YouTube каде се наоѓа снимениот разговор на директорот на ДПИ и сопственик на ноќен клуб, материјал кој претходно го објави дневниот весник Вест, а подоцна, од неразјаснети причини, го снема од објавената адреса

Содржината на пораката ви ја пренесуваме автентично и во целост:

Снимен телефонски разговор помеѓу директорот на пазарниот инспекторат, Сашо Аќимовски со сопственик на позната дискотека. Разговорот е направен во Март 2009 година, веднаш пред локалните и претседателските избори.

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=39536

видео

http://www.youtube.com/watch?v=aCywkx7-vpI&feature=player_embedded
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.