|
Која земја би ја посетиле? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
како почна да одминува зимава полека ми се јавува желба за една екск*рзија со бањање до Шпанија или Португалија од Европскиве земји
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сакам у Африка да идам
|
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dali moze tie sto imaat se uste vazecki pasos (ne biometriski ) da vadat vizi ?
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..............
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се разбира причините за ова не се националистички, туку се е поради тоа што не баш секој знае многу јазици, а секој си го знае својот, а форумов е македонски, па пресметај ја математиката
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
од далеку се разбира, бидејќи ми е страв од висина
|
||||
|
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ehh Lina ,Lina...dzabe trudot znachi,namesti ''isprati''-''izbrishi''....
A shto se odnesuva za tvojata poseta na nashata zemja ,ti samo odluchi se da dojdesh ,pa nie kje ti posochime nekoi od nash*te turistichki mesta,a potoa odime na tvoj teren |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
kristina-lina
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аве,колеги,как се изпрекарах. на български да внесеш нещо се казва да ,,изпратиш,,И така,написах си аз репликата,гледам сега пише ,,избриши,, и си реках-Туй сигурно беше за пускане на текста-и цък!всичкия ми труд отиде по дяволите. Сега вече не ми се пише толкова и че накратко да ви питам.Лично аз ми се иска да видя Македония и като изкараме някоя пара след лятото ще дойда.Ама да ви питам къде трябва задължително да се отиде и да се види у вас?Чух че имате и много гъби! На Renatax ке му река да дойде а пък яз ке го дружа на връщане [:D/] Айде сега-внеси реплика
|
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Originally posted by zabegan
добро бе добро, еве што викаш за Братислава? и поблиску е Opa....nekoj reshi da frli nekoja para na patuvanje? Za Bratislava ,jas kje ti bidam vodich...ja znam na prsti,ima edno dobro restoranche na Dunav,kje imash chuvstvo kako da si na nekoj letechki objekt(toa ti e slabost ,neli?) P.S.se nadevam nemash fobija od visina |
||||
|
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и поблиску е Изменето од zabegan - 11.Јануари.2010 во 17:25 |
||||
|
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ete predlog.....odime vo hotelot na najnovata chlenka ....koj kje me druzi?
|
||||
|
||||
kristina-lina
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЧЕСТИТО НА СЪСЕДИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ!
От Свети влас съм-България,което се намира на 5 км от несебър-имаме семеен хотел там.Интересувам се дали някой може да ми посочи сайт ,където мога да сложа обява и да комуникирам с хора,които търсят точно такива дестинации за почивка на море.Между другото Свети влас е заселено главно от бежанци-македонци и все още често се говори македонския тук-е сигурно е диалектна форма |
||||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |