IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Брат или сестра? Или ниедно?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Брат или сестра? Или ниедно?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака Обратен редослед
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 22:17
Оф, неостварена желба ми е да имам брат. Патетика во боја сум.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 22:33
Значи има една бугарска поговорка: "Брат брата не храни, но тешко му коjто го нема!"

значит...тешко мене!!јинг%20јанг
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 22:30
Сега имав флешбек , и се сеќавам како мал...
Имавме гости...
И мајка ми ме праша (ваљда знаела веќе дека е трудна) ‘Сакаш братче или сестра?‘ . . . Ја сум одговорил...Сакам куче...рамнодушност
Нарачав куче , добив свиња...губитник
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 20:08
Јок. Не е така.

___

Онтопик: јас имам сестра... исто 6 години помала... давеж жив... сега пред малце ми ја скрши сенката за очи...
Ако сега почнат да ми белеат влакна на глава -тоа е од неа! Ме пукна детето.  А да ја удрам немам каде, коски и кожа е.

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 12:40
имам брат...6 години помал
сестра не ќе ми треба...
иако се мислам дека полесно е да се контролира и воспита женско...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 11:55
имам помлада сестра...како помали воопшто не се согласувавме околу ништо, често се расправавме што е и нормално на тие години...
многу сме различни, ептен како небото и земјатасреќа но поминаа тие години исполнети со мали, слатки кавгитрепкање
сега се согласуваме одлично тука сме да си помагаме една на друга кога е потребно, да се советуваме и слично, многу си ја сакам среќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2010 во 19:42
Не е секогаш лесно да си постарата сестричка. Го кркаш заради грешките на помалата, па чување, па м’кнење со тебе по родендени како услов за да одиш и ти вртење%20со%20очи(чир)...Инаку мнооооооооогу различни како личности, што било причина за многу несогласувања, расправии, тепачки.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
G1RL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Мај.2009
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај G1RL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 17:30
Jas sum sama iako poveketo mi vikaat najubavo e sam sepak mislam deka ke mi bese pointeresno ako imav brat ili sestra Ama dobro e i vaka - naviknav
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 00:39
Добро е да имаш некој крвно близок како брат или сестра, но и тие што пораснале без нив, не верувам дека им фали нешто.
Тоа што си створен од ист генетски материјал не гарантира блискост и поврзаност помеѓу братот и сестрата, братот и братот итн.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 20:53

Имам сестра  10 години постара од мене.... и многу поразлична
е од мене во се.... Изгледа и се однесува како права Дама... а јас
сум многу пообична.... и говорот и е дамски...додека јас си зборувам
многу природно.....голема%20насмевка   Повисока е од мене... и плавуша.... а јас
нискичка и црнка.... ептен се разликуваме....ама имаме прекрасен однос............. се си ја слушам..........голема%20насмевка
Кон врв
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 16:38
Imam brat i sestra(bliznaci) pomali od mene 3 godini.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 16:02
Имам сестра со година и 11 месеци по мала од мене
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2009 во 15:54
IMAm sestrickaбакнеж
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 12:38
imam pomal brat i gledam deka me stignuva u karate, toa nekojpat me gordee, nekoj pat me nervira...задоволстволутина
u shkolo e po genijalec od ja koa sum bilзадоволстволутина
i plus zhenskite poveke go sakatлутина
голема%20насмевкаголема%20насмевка
ama nesreka...

голема%20насмевка< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.