|
Разно |
Внеси реплика | страница <12345 33> |
Автор | |||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очигледно јас и ти имаме различни критериуми за одмарање очи,а башка и срцето засега добро ме служи,а исто така адреналинот кој се лачи во високи дози додека ги гледам ми делува стимулативно.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
инаку, мене од нив интересен ми е Fat Albert |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вистински одмор за очи со Blue Angels.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо страшно ко за него и да се пропушти,
но стреливе би било интересно човек да ги начека... Освен ако таа точка ја изведува нели некоја британка А којзнае онаа бившата ни имала ли ваква единица |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И како сега па пропуштиме шанса и да не тркнеме до Лондон,посебно ако имам можност да видам вакво шоу би било фантастично. |
|||
|
|||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хахахахаха....Ако е така,овој после летов сигурно одел во пензија
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и обично го прават ова на последен лет од денот или последен ден на работа, многу од нив носат и разни костими |
|||
|
|||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас се чудев зошто се ефитни летовите во Лондон
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мнооооооогу B-52-ки
|
|||
|
|||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cool! |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во базата Davis Montahan-Аризона сместени се повеќе од 4000 авиони кои служат за резервни делови.
Базата зафаќа пространство од десет квадратни километри,а ниската влага во пустината оневозможува корозија на железото. |
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema vrska casovnikot so visinata, praven e po voeni standardi za izdrzlivost, a mislam i deka gi vrakjaat otkako ke zavrsat so voenata sluzba |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
или онака, подарочиња им даваат на пилотите за добро завршената работа |
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izdavani se na britanskite(RAF) piloti na mlazni avioni do pred nekolku godini. Inaku James Bond ima Rolex Submariner so "bond strap" |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |