|
Телевизии во соседството |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
жива вистина. но зашто само овие двете баш?? зар не можат да се гледат и другиве? мислев дека се гледа Бтв, оти сите знаете коj е Слави Трифонов |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
нова тв и РТЛ /хрватската/ а инаку од бг телевизиите- нашава Нова и Бтв |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за жал идиотите од телекабел ме оставија само со српскиот турбофолк шунд |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Definitivno novatv bese najdobra i se uste e , samo sto ja nema na kabel...
|
||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па морам да кажам дека дури и повеќе ги гледам странските канали отколку нашите.од соседските најомилени ми се ХРТ, Б92 ако има некој добар филм и ако немам што друго да гледам Свет Плус.од странските-FOX life, FOX crime, VH1 и ако немам попаметна работа Cartoon Network
|
||||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
RTS BBC NA OVI PROSTORI.
|
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
od sosedstvoto? niedna ! ustvari, HRT i obn , ako se smetaat za sosedi .
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo poslednite 4-5 godini so masovnoto sirenje na kablovskite operatori na teritorijata na nasata drzava, dobivme i poubav pregled na nekoi od popularnite kanali vo sosednite drzavi.
Koja od tie televizii najvekje ja sledite i zosto?.... |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |