![]() |
|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...eh..da mi e na mene situacijava...odma ke gi izbrkam i dveve! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
НЕ..не...не...
Па и не ќе ги гледам ја со ко ќе се „лигават“... Емил... дали ќе се откажиш од некоја драга особа само ако има различна секс ориентација од тебе? Не планирам ја со неа да бркам чупиња, уште помалку да правам тројки , па ни да и викам „пеер“ или „брат“... Таа е таа што си беше, само проблемов е околината и незината „другарка“.... Мислам дека Марко и Емил малку површно гледаат на случкава... нема врска... Тиги... ова твоево како да го протумачам...? (поконкретно плс ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
а двајца педери сакаш ли да се лигават пред тебе?
ете Боки и Азис
ајде да не бидеме толку либерални во 21 век кон еднополовата љубов.Тоа е било популарно во Древен Рим сега е гнас Изменето од Schatzii - 24.Јануари.2011 во 23:15 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
ДОСТА те бе.
Љубов си е љубов... ако постои, не е толку битно со кој ја споделуваш. Ваљда. Или што знам јас бе... Ако така се осеќа, фино. Можда е само една од толпата тинејџери што се збунети во врска со сексуалната определба. on the bright side... секогаш се добредојдени лезбејки во машко друтво. Посебно кога се потпивнати... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Исто би те советувал и да си откриел дека имаш другар геј...
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
И јас би играл така, што вика Игор Џамбазов... Без разлика, јас ја поддржав и немам револуција во мене што имам другарка лез... онака си го прифатив како свршен чин.... и ќе продолжам да ја поддржувам, само дали е тоа вистинското што треба да биде или грешка правам?
Сега за сега едно да од тебе, и едно не од анита (така ќе го сватам она „ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Што ти е гајле за фаците што ве опкружуваат? Кога таа ти станала другарка не си знаел дека е лезбејка. Треба да продолжиш да ја поддржуваш без оглед на се.
![]() |
|
![]() |
|
Мај... ситуацијава е глупа пошто јас гледам дека стварно се сакаат (чудно нели
![]() Поддржувам и се оди по планиран тек ( другите ја отфрлаат и останува среќна во моментот но ќе треба да ја заборави најдобрата другарка ... ултиматум е во прашање од нејзина страна ) Не поддржувам и се оди по планиран тек ( останува во к*ргот, заедно со другарка и и треба да се откаже од цурата...) Варам да ми помогнете да одлучам.. што е според вас подобро? |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ако мислиш дека твојата подршка ќе и биде клучна за нејзиното однесување...размисли добро и одлучи се дали си за или против тоа.
....Ако не зависи од тебе гледај и свиркај си...сепак тие самите ќе се соочуваат со последиците... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Народе... ај да слушнам и вие што ќе речите... итно ми е...
Се работи за моја блиска другарка што ми се довери дека е лез... Клучна работа е што не се работи само за „да проба“ туку стварно е затрескана во друго чупе ( а и оваа во неа ). Пошто сум длабоко навлечен во настанов не можам правилно да расудувам. Фациве што не опкружуваат не можат никако да го сварат тоа нешто и работава се кочи само заради нив.... јас се погодив да ја поддржувам пошто ми е другарка но стварно е деликатна ситуацијава... Прашањево ми е дали да се ставам во незина одбрана со што автоматски и палам зелено светло за тоа, или да се борам до последно против.... И мојот став и потези во ситуацијава се страшно битни, ама стварно не знам што е правилно.... Јас би ја поддржал (со сегашниве глегања врз случувањава) ама не знам што се може да излезе потоа... |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Иам другарка што еднаш рече: ја ако не пробам со женско, ќе умрам со отворени очи.
![]() Абе фино, ако сакаш, плус модерно е женско со женско. Пубертетлии се диват на тоа. Иако, мене ми е моронско да го праиш од чиста мира, ама секакви не има... -.- |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Пу пу , скраја да е а оние што веќе пробале, најверојатно викаат пу пу не важи, но штом веќе си бил со некој од исти пол треба малку
да подразмислиш каде припаѓаш...или можеби си растргнат меѓу
два огна...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |