IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 19:03
Јавноста е поделена во поглед на ова ситуација, едните сметаат дека ова се политички пресметки, други дека наведеното е вистина.збунетост
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 18:58
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Според сознанијата на Сител телевизија работите не се онакви какви што се прикажани последниве денови, односно Љубе монтира снимки за да се прикаже како партиот за Љуботен

А според моите последни сознанија некој го мести Љубе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 18:25
Според сознанијата на Сител телевизија работите не се онакви какви што се прикажани последниве денови, односно
Љубе монтира снимки за да се прикаже како партиот за Љуботен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 13:15
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

.....

Чудо едно, ама јас имам впечаток дека некако секогаш некој ни помага да си ги ’’најдеме предавниците’’
 нашите безбедносни сили некако слабо си ја вршат работата. При толку агенции кои се грижат за безбедноста на државата ние информациите ги добиваме од ’’сигурни извори блиски до соседите’’збунетост

[/QUOTE]
I pak sama sebe se prasuvam istoto. Od stranci doznavame sega za svedocenjeto na Johan Trculovskiзбунетост
Epten mnogu ni " pomagaat sosedite da si uvideme kolku sme predavnici". Tolkava sekiracija da ne zgresimeзбунетост
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 02:03
Znaci pak dojde na moeto, od prethodnite postovi, deka vistinata ne e takva kako sto nekoj saka da ja pretstavi. Naj bitnoto e toa sto 90 % od lugjeto vednas go pretstavija kako predavnik. A sega ke pocnat da se vrtat, pa bilo vaka, pa bilo taka. Sto da ti kazam, tipicno Makedonce, bez mozok za razmisluvanje ili logicko rasuduvanje. Bitno e masata kako ke te povede a ne kako treba da bide. EEEEjjjjj uste kolku ke si patime od svoja glava.

Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 02:11
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 01:44
ti kazaa novite snimki, idi vidi si gi
jas povece nemam sto da kazam
i nemam namera da spamiram
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 01:37
Ивона, те молам ако имаш уште нешто да кежеш на темава - кажи, ако не не спамирај.
Кон врв
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 01:29
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Па и мене не ми лежи улогата на Трендо...
Одговор на милионското прашање ќе чекаме утре - со посебен осврт во рефератот на ХДЗ... кул

Ima uste snimki

vistinata e malku poinakva
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 20:54
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

lele ... pred nekoj mesec go precekavte kako svetec a sega vi izleze predavnik ... mene voopsto ne mi e interesna ovaa snimka ... covekot si cita dokumenti ... edniot od niv morease da go prodolzi odmorot vo zatvor ... nekoj mora da bide odgovoren za Luboten ... ako ne Lube togas Johan ... a sto mislite vie deka Johan ne izjavill nisto protiv Lube ... gresite ... koj znae kolku izjavi dall i toj protiv Lube ...
go precekavte kako svetec , vi izleze predanik , no sepak ne bill takov ... koj znae uste kolku pati ke se sluci istoto ...
toa e toa ... trkalloto se vrti ...

Изменето од Pacifist - 03.Декември.2009 во 20:57
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 20:52
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

lele ... pred nekoj mesec go precekavte kako svetec a sega vi izleze predavnik ... mene voopsto ne mi e interesna ovaa snimka ... covekot si cita dokumenti ... edniot od niv morease da go prodolzi odmorot vo zatvor ... nekoj mora da bide odgovoren za Luboten ... ako ne Lube togas Johan ... a sto mislite vie deka Johan ne izjavill nisto protiv Lube ... gresite ... koj znae kolku izjavi dall i toj protiv Lube ...
sega koj e predavnik ... Johan ili Lube ...
lugje ostajte ja ovaa rabota ... rabotata e ocigledna ... toj sto trebase e tamu kaj sto treba ... tie od evropa ne pasat treva ... etiketite kako predavnik ili junak ne vazat veke ... site se isti ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 19:54
ништо не е чудно доколку не е случајно а кај нас случајности нема ........ така да , се знае во чива режија и со која цел се “ случајно “ протурени снимките веднаш по посетата на хрватската премиерка на РМ ....... инаку , што се однесува до мене , ништо не ми е чудно кога доаѓа од “ браќата “ и “ војводите “ и претендентот на македонскиот престол , идниот крал на македонците и македонија ...... леле , колку само гордо звучи голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 03.Декември.2009 во 19:56
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 18:39
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=giliQM1H-3c o
Koj li stoi zad ovie snimki koi se strogo doverlivi a se objaveni bas vo vremeto koga Makedonija treba da dobie datum za Eu.....cudno neli!

Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 18:38
http://www.youtube.com/watch?v=giliQM1H-3c
najnova snimka Lube vs Tarculovski

Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 01:01
Па и мене не ми лежи улогата на Трендо...
Одговор на милионското прашање ќе чекаме утре - со посебен осврт во рефератот на ХДЗ... кул

Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 01:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.