|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавноста е поделена во поглед на ова ситуација, едните сметаат дека ова се политички пресметки, други дека наведеното е вистина.
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А според моите последни сознанија некој го мести Љубе |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според сознанијата на Сител телевизија работите не се онакви какви што се прикажани последниве денови, односно
Љубе монтира снимки за да се прикаже како партиот за Љуботен |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудо едно, ама јас имам впечаток дека некако секогаш некој ни помага да си ги ’’најдеме предавниците’’ нашите безбедносни сили некако слабо си ја вршат работата. При толку агенции кои се грижат за безбедноста на државата ние информациите ги добиваме од ’’сигурни извори блиски до соседите’’ [/QUOTE] I pak sama sebe se prasuvam istoto. Od stranci doznavame sega za svedocenjeto na Johan Trculovski Epten mnogu ni " pomagaat sosedite da si uvideme kolku sme predavnici". Tolkava sekiracija da ne zgresime |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci pak dojde na moeto, od prethodnite postovi, deka vistinata ne e takva kako sto nekoj saka da ja pretstavi. Naj bitnoto e toa sto 90 % od lugjeto vednas go pretstavija kako predavnik. A sega ke pocnat da se vrtat, pa bilo vaka, pa bilo taka. Sto da ti kazam, tipicno Makedonce, bez mozok za razmisluvanje ili logicko rasuduvanje. Bitno e masata kako ke te povede a ne kako treba da bide. EEEEjjjjj uste kolku ke si patime od svoja glava.
Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 02:11 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kazaa novite snimki, idi vidi si gi
jas povece nemam sto da kazam i nemam namera da spamiram |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ивона, те молам ако имаш уште нешто да кежеш на темава - кажи, ако не не спамирај.
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima uste snimki vistinata e malku poinakva |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go precekavte kako svetec , vi izleze predanik , no sepak ne bill takov ... koj znae uste kolku pati ke se sluci istoto ...
toa e toa ... trkalloto se vrti ... Изменето од Pacifist - 03.Декември.2009 во 20:57 |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugje ostajte ja ovaa rabota ... rabotata e ocigledna ... toj sto trebase e tamu kaj sto treba ... tie od evropa ne pasat treva ... etiketite kako predavnik ili junak ne vazat veke ... site se isti ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо не е чудно доколку не е случајно а кај нас случајности нема ........ така да , се знае во чива режија и со која цел се “ случајно “ протурени снимките веднаш по посетата на хрватската премиерка на РМ ....... инаку , што се однесува до мене , ништо не ми е чудно кога доаѓа од “ браќата “ и “ војводите “ и претендентот на македонскиот престол , идниот крал на македонците и македонија ...... леле , колку само гордо звучи
Изменето од МАРШАЛ - 03.Декември.2009 во 19:56 |
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43 |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=giliQM1H-3c
najnova snimka Lube vs Tarculovski Изменето од aLbaneso - 03.Декември.2009 во 18:43 |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и мене не ми лежи улогата на Трендо...
Одговор на милионското прашање ќе чекаме утре - со посебен осврт во рефератот на ХДЗ... Изменето од Анастеа - 01.Декември.2009 во 01:10 |
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |