|
Слаткаристика Будалоо |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....гадно....уствари најгадно нешто што сум слушнала во последниве 2 години..
како може некој да го слуша човеков Изменето од ma4kica - 31.Октомври.2009 во 17:29 |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не не не рапот црните со задоволство го подарија на белите, но белите први почнаа да го преобразуваат во комерцијали и во Р н Б стилови и во други етапи... и шо испадна од тоа ? одговорот е: СЛАТКАРИСТИКА!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам јас шо е Freestyle !
Прво.....оставете го рапот на црнците , ако ви се свиѓа слушајте го .
Друго...можете ли да замилсите Dr. Dre пее нешто од Александар Сариевски , ете толку бедно звучат сите шо ќе пробаат да пеат рап .
И ова детево не да не го бива ни па го бивало некогаш туку се додека има деца шо немаат поим од музика ќе виреат тука .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакав да кажам ФРИСТАЈЛ...
извинете за грешката А фристајл е рап дисциплина во која во моментот се измислува стихови за нешто, било за личност, предмет, општество и слично!!! ЕВЕ ПРИМЕР : http://www.youtube.com/watch?v=Pm2qtww7TzU |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рeace...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо е тоа ‘ фристај ‘ ? |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и еве еден фристајл шит за слаткар
НАСТАПУВАМ ПРЕД СЛАТКАР КАКО UNDERGRUOND ТВОРЕЦ НИЗ ИДИВИДИ ФОРУМОТ ИСТАКНУВАМ СЕ КО БОРЕЦ МИЛИОН СЛАТКАРЧИЊА СЕГА ПРЕД МЕНЕ СТОЈАТ И КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ НЕГАТИВИ ОД ДРУГА СТРАНА СИ ГИ БРОАТ... Изменето од DDarko - 31.Октомври.2009 во 16:55 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и еве го конечно талентот на СЛАТКАР, НО ОВА БЕШЕ ВО СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА ВО ЕДИНСТВЕНА ОПЦИЈА, А ДЕНЕС ОВА Е САМО МИНАТО, И НЕКА НЕГОВИОТ АНДЕРГРОУНД СТИЛ ПОЧИВА ВО МИР, А НЕГОВАТА КОМЕРЦИЈАЛА НЕКА НЕ УСПЕВА ПОНАТАМУ
http://www.youtube.com/watch?v=ko7Oic053i8&feature=PlayList&p=387ABCBBBE969BED&playnext=1&playnext_from=PL&index=5 Ова е талентот на Слаткар.. А НЕ ОВА.... http://www.youtube.com/watch?v=0eZjMQ-Lk14 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tiggy_sparrow се сложувам со тебе....
има ли поголема вистина за денешницата освен во тврдокорниот рап... тоа е основата, почетокот, животот на рапот, се друго е илузија во хип хоп музиката.......... и уште нешто, рап без вулгарност не е рап, па... џабе шо пцува пак слаткар, па нема да си биде рапер... секогаш ќе биде,, МИСТЕР КОМПЛЕКС МИР! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ima talent(spored mene), vulgarnostite ne mi se dopagat.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиов имал "талент" ? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само кратко:
КАТАСТРОФА! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се ежи кожава кога ќерка ми пушта негова „музика“....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше ТОП додека беше во андерграундот,а сега...Се е комерцијала...цЦЦ...сИ ГО ПРОДАДЕ ТАЛЕНТОТ ЗА ПАРИ...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |