|
Трач рубрики или вистина |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
џабе ви се сите муабети...во право сте,не велам не...ама постојат особи кои едноставно не можат да си ја понест кривицата,или барем да признаат дека во даден момент јазикот им бил побрз од мозокот...а тоа кај нас жените,нели,не се смета за грев...
ќе ги убедуваат сите наоколу дека -не,јас тоа не го кажав...тоа го кажа Оливер...Миле...Тошо...Целе...не јас и мене ме доведе на момент во заблуда па се вратив на написот да го препрочитам да не нешто не сум дочитала...ама студентки со нозе од две метра и две тегли ајвар под мишка не сретнав... |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па утре , рака под рака , снаа и свекрва можат и тезга да си отворат .... да си акнат некое огласче во оние агенциите па наместо да живеат од изнајмување на станот , да живеат од занаетот и изнајмување на станот заедно со задоволствата кои ги пружа сопствениот стан
Изменето од МАРШАЛ - 16.Октомври.2009 во 13:27 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тоа е само надополнување на текстот . дел кој “ новинарката “ заборавила да го наведе ...... како “ жива вистина “ за одење со женети средовечни ќелајци кои се нечии сопрузи
|
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ај и ова појасни го молим те значи не текстот од авторот, туку твојот коментар појасни го може???? |
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и не само тоа ......... оние посреќните ќе се здобијат со статут на “ граѓанки на метрополата “ како остварување на својот сон . ќе станат нечии снаи
|
||||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Марија, бидејќи велиш дека за содржината на текстот треба да го напаѓаме авторот а не тебе, тогаш ти објасни го ОВОЈ свој пост!!! или и тука не мислеше ништо лошо |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe i tie sto se prostituiraat eden den ke si oformat semejstvo i se ke si bide vo red. Koga na Germanija i prostija, a 60 godini ima, ne pa ova
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
почетокот на смирување на духовите е охрабрувачки .........
откако “ староседелките “ научија да прават и не само ајвар туку и ги научија на памет брендовите на познатите парфеми ..... останува само да се реализира идејата за дисперзирани студии и еднаш засекогаш да се ратисаат од нелојалната конк*ренција
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Судејќи по реакциите, кои се повеќе од нездрави, заклучувам дека појавата е толку масовна што е веќе излезена од контрола.
Се надевам дека најавениот протест на засегнатите ќе се одржи, и дека духовите конечно ќе се смират. За доброто на сите, се разбира. Изменето од maria_magdalena - 16.Октомври.2009 во 13:14 |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не би по магарицата
а да не отвораме тема ни за “ авторката “ Ема НИКОЛОВСКА
а сега ми стана и јасно зошто “ староседелките “ научија да прават ајвар ...... да не почнат да им вадат афери дека ради ајвар а не задоволство го прават тоа ....... иако ова со текстот и некои “ реакции на староседелките “ повеќе ми наликува како објавување на војна поради мешање во надлежностите и реонот на работа
Изменето од МАРШАЛ - 16.Октомври.2009 во 12:40 |
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
море констатација ....... се проституираат само оние од внатрешноста ... со 2 метра долги нозе и тако даље ......па идејата на “ возљубениот “ за дисперзирани студии наголемо ќе го реши тој проблем ...... ако не друго барем нивните да не се убиваат од работа да им платат кирија ...........а кирија кому ? на онаа сељачана што после земјотресот од 63’ та опинците ги замени за чевли па уште и станови доби без пари кои станови сега ги изнајмува за да се прерани како не би морале да се проституираат туку да се даваат за без пари .... од задоволство ...... да не им лепат етикети дека се проституираат ........ ....... причај ми о томе ..... за она , “ причувај ми го копилево да се искарам со к*рвана “
Изменето од МАРШАЛ - 16.Октомври.2009 во 11:35 |
||||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |