![]() |
|
Што имаш во срцето..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
има по малку од
![]() по малку од ![]() многу малку ![]() ![]() една мрвица ![]() малку ![]() може да се наjде и ![]() за тие които ги сакам сум ![]() често има и ![]() за многу малку луге на светот сум сочувала многууууууу ![]() но знам дека таму нема ![]() ![]() или па да ![]() знае да ![]() наj наj наj си го сакам кога е ![]() и прави од мене ![]() сега е во фаза... ![]() ![]() ![]() а во следниот миг да биде ... просто ![]() п.с. ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Две комори и две преткомори, заедно со залистоците, од едната страна аорта, а од другата четири белодробни вени.
![]() вака чука: ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Lucky lu ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
дефинтивно уште едно срце си зборам за мене ..
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |