|
Инциденти во скопската населба Нерези |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темава е актуелна, случајот уште не е расчистен, па нема потреба поради неколку коментари да се забрани дискусија и за останатите членови.
Нема потреба барем на форум од непотребни тензии, мислам сите сме цивилизирани луѓе, да продолжиме и со таков начин на коментирање. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vleguvale po kuki kakva glupost
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
Македонецот
Нов член Регистриран: 19.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Размисли малце!!! А инаку, незнам колку си информиран, Македонија е правна држава, има сопствен суд и полиција. Значи ако се случи нешто такво одиш и пријавуваш во полиција, не земаш секири и не тепаш недолжни момчиња!!! Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 20:36 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смирете го тонот на дискусија, во спротивно темава ќе биде затворена а ќе има и санкции!!!
|
||
Македонецот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти тоа што се собраа толку албанци, што дојдоа толку вахабисти и други со секакво оружје го нарекуваш солидарност?!! Мене повеќе ми личи на тероризам!!! И сите тие што беа таму треба да се стрпаат во затвор, и тоа под итно!!!! Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 21:32 |
||
Македонецот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш кога некој со факти ќе те побие ти дрн дрн почињаш? Интересно, интересно... За тоа дека некој да ми влезе дома БЕЗ ПРИЧИНА и да проба да ми нападне некој член од семејството, да ќе направам се за да ги заштитам!!! Меѓутоа, јас да седам со комшиите надвор и да поминат еден куп НАВИВАЧИ па и не би почнал да им дофрлам, да ги вреѓам, а ни на крај памет не би ми текнало да фрлам со камења по нив. А дека сите навивачи биле пијани и слично , па и не би рекол. А незнам и колку влагале по куќите. Јас не видов некој доказ на телевизија за тоа. Али затоа видов еден куп вооружени албанци како напаѓаат едно момче само затоа што е Македонец!!! Видов како со комбиња доаѓаат еден куп забрадени вахабисти исто така со оружје!!! А ако некој има гс да фрла со камења нека не бега дома па да му влагаат. А иначе ме заболе да ти кажам право за кого навиваш. Него ако планира некој да живее во Македонија ќе мора да ги почитува МАКЕДОНСКИТЕ ЗАКОНИ!!! Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 20:29 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
него , ме интересира нешто а мислам дека Бачиос може да ми одговори доколку нормално , смета дека треба да одговори ......
вака ..... несомнено е дека овие од Нерези имале право да се бранат особено зошто некој им влегол непоканет во дворовите и правел срања ........ и велиш дека добро поминале што само со секири сакале да е решат работата .........
ме интересира , дали кога некој албанец би го сторил истото како тие хулиганите кои се нарекуваат навивачи во куќа на некој Македонец и кога овој бранејќи се би го сторил она што го велиш и самиот , не секира туку нешто друго , дали тогаш би постоела опасност од крвна одмазда за Македонецот кој само си е бранел куќата ?
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дрн дрн дрн .......... во право си .......... нив ги лути солидарноста .... што се собрала цела населба да им помогнат на оние во чии куќи влегле непоканети ............... дрн дрн дрн ........ така е
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drn drn .... sekoj sto ke vleze vo nekoja tugja kuka bez da bide pokanet zasluzuva ,,sekira,, -uste ednas ,,sekoj,,. Sto ti bi sakal nekoj da ti vleze kaj tebe i da pravi sto saka , dodeka ne si doma, a ako si sto bi rekol- bujrum, pravete sto sakate.- se somnevam. A kolku ,,mirni,,se tolpa pijani navivaci -toa znam. ,,miren covek,,- znaci navivac vo euforija, ekstazi, delirium (spored tebe). Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 20:31 |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а навистина , што барале комитите да влегуваат по туѓи куќи ? ......
доколку нередите започнале на стритон , таму и требало да звршат ...... јес да не е пријатна сликата да гледаш како некој трча со секира или полуосовина од ДАЈЦ во раката да премлати некого на мртво име али пак ќе прашам ...... ШТО БАРАЛЕ ДА ВЛЕГУВААТ ВО ТУЃИ ДВОРОВИ ВО ТУЃИ КУЌИ ???????? ....... а бе , јас би забранил со закон секакво постоење на такви “ навивачки “ групи ...... како “ комити “ , “ балисти “ , “ војводи “ и така натака ... малку ни се проблемите кои ги имаме по основ други прашања па сега уште ни требаат и такви глупости ................ Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 20:31 |
||
Македонецот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па после се што прават албанците кај нас ти очекуваш нешто друго да се скандира?!! А со тоа што ние Македонците сме скандирале Артим Шакири докажуваме дека не ни пречи национална припадност!!! Дека не ги ставаме сите албанци во ист кош. А за тоа во Нерези што си пишал, само ќе ти направам мала измена: "мирните граѓани од Нерези" ги провоцирале и гаѓале со камења цела толпа Македонски навивачи....после јаделе ќотек.....епа тражили сте - гледајте. А со тоа што викаш дека малце биле секирите....само покажуваш кој националиста си и колку не ти е до соживот!!!! Да живее Македонија!!! Изменето од Анастеа - 23.Август.2009 во 20:30 |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da tocno mnogu rabotite na slucajot
Albanec sum -odam da ja gledam MAkdonija-Anglija i navivam za makedonija , i taka navivacite si navivat iodednas od nikade- ,,Siptari dusmani... i slicni sranja- kazete mi sega sto majkata ,,siptarite,, gi measvte vo ovoj natprevar. A zamisli na krajot-skandiraa Artim Sakiri- abe cista sizofrenija. K I normalno se ,,oladiv,, i ajd cao- nema da gi gledam nikogas. Eve vi primer kako rabotite na slucajot A za nerezi- ako se tepale na ulicite , nikomu nisto -cist huliganizam, no ako vlegle po kukite- trazili ste gledajte, malce se sekirite. |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |