IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Брзина на вашиот интернет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Брзина на вашиот интернет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака Обратен редослед
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 00:11
[/IMG]

e ova veke moze!0
always look on the bright side of the life!
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 00:07
[/IMG]
always look on the bright side of the life!
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 01:22
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 02:45

и еве спрема македонија

Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2010 во 03:12

слабо пак (а требаше од можни 8 мб кај мене да биди барем уште 1 - 1,5 Мбит оти секогаш ми беше 5-5,5

туку за Кејблтел  слушам т.е читам се жалат многу корисници оти им е преоптеретен и нив (како на телекабел) поради нивните предобри понуди сега гла не можам да кренат  и кај нив паѓа а некогаш  и по цели денови немаат нет (значи има и полошо од телекабел) барем јас не памтам кога ми снемало нет или тогаш спијам/или излезен сум кога нема итрнет (шо би рекле тие од америките)

и прашање е дали ќе се среди од кејблтел некогаш (освен кога скоро сите ќе се исклучат)

абре епа македонче

гони ги тие УПМ апаши се

в гз да си ги пикнат парите да можат само пари да имаат

преоптеретени говеда лутина

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2010 во 01:12
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 23:04
Originally posted by KING35 KING35 напиша:

potpolno isto ma da treba da ni e nekade do 6 mb
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 22:24
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 22:17
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2010 во 14:15
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2010 во 22:43
ми дадоа лозинка и јузер, уште од порано... само ми вика дека не постои моментално деновиве сум премногу расположена да се расправам со нив... брзината ми е некако.... солидна... од 1ви октомври... околу 3mbps се движи... па ќе видиме што ќе биде понатаму...

не симнувам ништо до 28-9.... еее, тогаш...
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2010 во 03:15
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

нее јас сум од кејблтел... ама, знаеш како викаат.... сејм шит, дифрент нејм!

сега бев да прашам, тетката ми вика дека ми бил надминат лимитот, ама сигурна сум дека лимитот не ми е надминат од 3ти септември... ама ќе почекам да помине месецов... па да не можат да се вадат со таа финта...

мореееее, нашле па зашле е работава... наместо да се буткаат со подобри услуги и цени,... они...

па на кејблтел демек бил стабилен (според корисниците кој го фалат оти читкам по други форуми и таму најголем број се задоволни за разлика од телекабел) а кога ти е надминат лимитот тогаш е оправдано ама ти шо велиш не ти е надминат или барем така мислиш и затоа чекам да кажиш ако сакаш овие дена каков ти е - барем до 10 окт

и нека ти дадат лозинка и јузер да си проверваш колку имаш потрошено

кај мене на телекабел нема да ми намалат брзина ако го надминам лимитот оти тогаш само ќе доплатам 1000 ден (вкупно значи 1500) ама не можи бе УПМ секој ден да сурфам со 1 Мбит брзина некогаш и 0,5 (моментално е добар оти е прв ден од месецот и е НОЌЕ ама од утре значи денски 1 Мбит ќе биди и ретко ако се погоди 4-5 Мбити денски) а треба да имам 8 Мбит

значи мене не смеат да ми намалат брзина оти ми е со доплата (ама ми намалваат оти им е преоптеретена мрежата) си сакаат парички луѓето а за никаква услуга не

Кон врв
Milica.B Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2010
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milica.B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 14:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 00:52
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.