![]() |
|
Чат, што е за вас -дружење, навреди или.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm bijonse zaboravi koga pisuvase tamu mila
![]() ama sepak sekoj si kazuva za sebe ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
chat e za odreduvanje i lecenje na dijagnozata.....
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
za sekigo e razlicno.
za mene da utepam slobodnoto vreme i da procitam malce biseri na razlicnite forumdzii
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
miroslave i nie se sakame tamu .ama sekogas se najde nekoj iskompleksiran i iako ne sakas da se iznerviras .potsvesno sepak se nerviras drze,moze sve da kazime deka ne e ,ama taka e
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() I jas sakam da lecam frustracii... ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
chatot e samo tepanje vreme
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
se soglasuvam so ,,izzi,,
chatot za mene e izlez od realniot ,sekojdneven zivot, preku nego razmenuvas mislenja i ednostavno se druzis no bez ,,navredi,,. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nesto ne mi e jasno vo vrska so chatot .... kako uspevate da se navreduvate koga tamu redovno ima najpovekje trojca Изменето од miroslav_g8 - 28.Јуни.2009 во 12:36 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
se soglasuvam so poslednovo ubavo kazano
sto sme dolzni da gi slusame nivnite nevkusni sali i vregjanja ako saka da se druzi nekoj neka se druzi a ako ne neka ne pisuva tamu voopsto... |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Не го прочитав убаво првиот пост зашо ми е долг. Мислам дека отприлика го сфатив.
Од вреѓање нема потреба, тоа го прават мали луѓе со мали к*риња и пуно комплекси/фрустрации што ги добиваат баш во секојдневието. И немој некој да рекол “стварно ми е жал за тие“ пошто не се за жалење...всушност, се, ама што сум јас должен да ги слушам нивните патетики и некреативни коментари? Изменето од la fille - 28.Јуни.2009 во 07:26 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Za zal,nekoi syberot go sfakjaat premnogu realno
edino mesto kade mozat da se dokazuvaat,da gi lecat licnite frustracii
da ja glorificiraat svojata lichnost "gazejki preku drugite",zalosno e da se minuvas skapoceni saati pred PC,za postojani konfrontacii so "nikovi"zad koi nemas poim,koj stoi,mesto da se zabavuvas i opustis, da uzivas u licnite prepirki..ednostavno..ne sfakjam,kako gi hrani nekoi toa odnesuvanje
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ма само зезај се , дружи се , мувај се , смеј се .... од тоа поубаво Амин
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mislam deka sosema e jasno sto e za mene chatot. znaci mesto da se nasmeeme i da zaboravime na sekoj mozen problem barem na nekoe vreme. jas sum takov covek koj uzasno ima potreba za druzenje taka da ...jasno e
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |