IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Кои песни ве потсеќаат...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кои песни ве потсеќаат...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака Обратен редослед
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 01:30
golube, jadini jedina, znam ja i kade e mojto libe me potsekaat na posledniot odmor vo Ohrid

zemi ogan zapali me i jovano jovanke me potsekat na edna LI4NOST

kuda idu osstavjene devojke i tamara(od Boris Novkivik) me potsekat na drugarka mi
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 19:24
http://forum.idividi.com.mk/active_topics.asp
На една зима со многу многу снег пред неколку години среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
MilaKaulitzHighmore Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MilaKaulitzHighmore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 21:48
Hmmm..
'Let me take you there' - Plain White T's - na dechko mi hahahahah
'Lonely day - SOAD' - 29.03.08 denot koga trebase da odam na koncert na Tokio Hotel ama mi se otkaza :((
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 04:24
Mettalica - Master of Puppets, на еден прекрасен одмор, од четврто спрема петто оделение, со оваа песна се будев секое утро...
Кон врв
grunge_girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај grunge_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 09:45
tones of home od Blind Melon me potsejka na mene :Dnajdov se vo tekstotплазење
all this pain is an ilusion....
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 13:45
SEAL "Love's divine" na eden prv baknez
Кон врв
Рокси Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Рокси Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 13:01
Forever - KISS ме потсека на... едно дете
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
Кон врв
majmunce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: Somalia
Поени: 154
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majmunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 23:07
„април у београду“ ме потсеќа на пролет во белград
не се плашам, стори се чучулига
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 19:21
MARIAH CAREY-Bye Bye

Изменето од DarlinG - 13.Септември.2008 во 19:22
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 13:55
NOTHING ELSE MATTERS-METALLICA МЕ ПОТСЕЌА НА МОЈАТА САКАНА
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 15:42
faster then light :D
Кон врв
Antique Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antique Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 02:31
tose proeski - volim osmeh tvoj
natasa bekvalac - dobro moje
chris brown - with you
massari - real love
i mnogu drugi... me potsekaat na ..
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 21:06
Cel zivot mi e povrzan so muzika.Cel zivot mi e muzika.Taka da ako pocnam da kazuvam do utre ke sedam na kom.!!
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 13:46

Многу песни ме потсетуваат на многу работи, па не би можел да издвојам ништо посебно... На места каде што сум бил, на одмори, на настани... на личности... на.. .... Скоро се ми е поврзано со музиката...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.