![]() |
|
Кои песни ве потсеќаат... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
golube, jadini jedina, znam ja i kade e mojto libe me potsekaat na posledniot odmor vo Ohrid
zemi ogan zapali me i jovano jovanke me potsekat na edna LI4NOST kuda idu osstavjene devojke i tamara(od Boris Novkivik) me potsekat na drugarka mi |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
MilaKaulitzHighmore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Hmmm..
'Let me take you there' - Plain White T's - na dechko mi hahahahah 'Lonely day - SOAD' - 29.03.08 denot koga trebase da odam na koncert na Tokio Hotel ama mi se otkaza :(( |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Mettalica - Master of Puppets, на еден прекрасен одмор, од четврто спрема петто оделение, со оваа песна се будев секое утро...
|
|
![]() |
|
grunge_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
tones of home od Blind Melon me potsejka na mene :Dnajdov se vo tekstot
![]() |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
SEAL "Love's divine" na eden prv baknez
![]() |
|
![]() |
|
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Forever - KISS ме потсека на... едно дете
![]() ![]() ![]() |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
![]() |
|
majmunce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
„април у београду“ ме потсеќа на пролет во белград
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
MARIAH CAREY-Bye Bye
![]() Изменето од DarlinG - 13.Септември.2008 во 19:22 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
NOTHING ELSE MATTERS-METALLICA МЕ ПОТСЕЌА НА МОЈАТА САКАНА
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
faster then light :D
|
|
![]() |
|
Antique ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
tose proeski - volim osmeh tvoj
natasa bekvalac - dobro moje chris brown - with you massari - real love i mnogu drugi... me potsekaat na .. ![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Cel zivot mi e povrzan so muzika.Cel zivot mi e muzika.Taka da ako pocnam da kazuvam do utre ke sedam na kom.!!
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Многу песни ме потсетуваат на многу работи, па не би можел да издвојам ништо посебно... На места каде што сум бил, на одмори, на настани... на личности... на.. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |