![]() |
|
Што прават машките кога се тажни ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Borjan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj mi e sonceto ???
... |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ja davat tagata ... ili vo casa ili vo sebe .....
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
si placat, ama vo sebe za da ne si go skrsime edoto posilen pol....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Ма ти си стварно голема работа... ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
kafanite gi polnat
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
se povlekuvaat daleku od spomenite koi propadnale vo voda....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
да, а и у тоа несвесни спаѓа и фактот што дури на крај кога ќе те изгуби сфаќа уствари што изгубил, ама касно е после
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
машките кога се заљубени се делат на две групи-љубоморни или несвесни. и едната и другата ми се преку онакво
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
шта да ти причам кад све знаш
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Литиум причај ми о томе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
не смо лоши, вие машките не знајте како треба со нас
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ccc losi zenski be...
![]() |
|
![]() |
|
море знам јас и какви глумци може некој да бидат
![]() за у драмски театар се одма ![]() прво че ти замачкаат очи а после....ууууууф како се нервирам ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |