|
Духови |
Внеси реплика | страница <12345 42> |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И да ти кажам нема да ми веруваш.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Месинџер, од кај тебе да не се? Шала на страна...ич не верувам во духови.. Иако имало такви моменти кога за малку ќе поверував дека постојат.. Откако умре баба ми пред мн. години, мислев дека уште шета меѓу нас зезнато чувство... али не..не верувам сепак..
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,a ti ko duh ,,,sharash niz cel forum ,,,,,
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti veruvas vo takvi raboti
|
|||
vivi
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Договорено.. Ти ќе бидеш духче, а јас ќе те истражувам
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..mozeme da pravime nesto interesno stom taka
|
|||
vivi
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто таква реакција.. Сепак тоа е тема која мене од секогаш ме фасцинирала. Некој сака да верува во нив, некој не сака.
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele so kogo si imame rabota tuka
|
|||
vivi
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во принцип духовите се души кои останале заробени на земјата заради некоја причина. Малтене 99 % од нив нема да направат никакви лоши работи на никого, се разбира доколку не се испровоцирани.
Е сега од твоите два поста претпоставувам дека отприлика имаш некои случувања и сакаш подобро да се запознаеш што точно се случува. Повели објасни тука, или ако сакаш на ЛП бидејќи малце повеќе сум упатен во оваа тема, поточно истражувањето за и околу духовите, па ако можам ќе ти помогнам. Во секој случај верувам во нив, ги истражувам, имам и некои докази, а богами сум и член на едно европско друштво кое истражува вакви појави. |
|||
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хмммм?
Мене не ми прават лично ништо, моито шесто чуло е прилично затнато, но тоа не е причина да негирам некои работи кои се дешаваат.
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тие не можат да ти направат ништо оти не се од овој свет... но затоа може твојот ум да ти направи.
Претпоставките, стравот, паниката... тие ни се најголемите сопствени непријатели.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можат ли да бидат опасни духовите?
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВИДЕО: Дух, сенка или пак анѓел чувар?На
Интернет се појави снимка од една сообраќајна несреќа која брои сè
повеќе прегледи благодарение на еден лик кој се појавува на истата.
Несреќата се случила во Бразил, на автопат каде одеднаш се појавиле коњи. Иако на снимката се гледа како некој поставува знакови за предупредување на возачите, едно момче поминало многу брзо покрај нив. Тој удрил во еден од коњите и излетал од автопатот. За среќа, успеал да го запре автомобилот пред да удри во ѕидот. Но, иако се работи за несекојдневна несреќа, повеќе внимание на снимката привлече ликот кој одеднаш се појавува на истата. Да напоменеме дека корисникот кој ја поставил снимката на “YouTube“ го извадил делот каде возилото удира во коњот. Изменето од Valerija - 15.Октомври.2012 во 09:39 |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тоа што го гледате на сите овие слики се само оптички илузии на нашите мрзливи очи, дали од светлина, дим, разни предмети и форми и нивните сенки, сеедно... општо познато е дека окото може многу да лаже
поради истата причина јас за малце инфаркт ќе добиев поради палто закачено на закачалка за душата на човекот верувам дека постои, ама духови како во филмовите и приказните, се тотална бесмислица |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |